Life

Ce a postat Raluca Pastramă după ce s-a aflat că Pepe și-a făcut o nouă iubită: „Dacă ținem la cineva…”

Raluca Pastramă a reacționat după ce Pepe și-a făcut o nouă iubită. Bruneta a postat un mesaj cu subînțeles pe contul ei de Instagram.
17.06.2021 | 12:36
Ce a postat Raluca Pastrama dupa ce sa aflat ca Pepe sia facut o noua iubita Daca tinem la cineva
Raluca Pastramă a reacționat după ce Pepe a recunoscut relația cu Yasmine. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă a reacționat cu un mesaj destul de bizar pe contul ei de Instagram după ce s-a aflat că Pepe s-ar iubi cu o tânără șatenă pe nume Yasmine.

Chiar dacă artistul nu a vrut să dea detalii despre noua lui cucerire, oamenii au început să comenteze despre legătura dintre el și fata despre care facem vorbire.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mărturisit la un moment dat că nu va mai da niciun detaliu despre viața lui personală. A spus că este fericit, semn că s-a recuperat deja după divorțul suferit anul trecut de Raluca.

Raluca Pastramă, reacție pe Instagram după ce Pepe și-a făcut o altă iubită

Fosta soție a lui Pepe a postat un mesaj care le dă de gândit fanilor celor doi. Aceasta pare să își fi refăcut și ea viața având în vedere ceea ce a scris pe Instastory. Mesajul ei poate fi interpretat și la o aluzie pentru faptul că Pepe nu ar fi luptat suficient pentru împăcarea cu ea.

ADVERTISEMENT

„Dacă ținem la cineva, ținem cu tot sufletul”, este mesajul postat de Raluca Pastramă după ce s-a aflat că Pepe are pe altcineva.

Textul distribuit de brunetă în 3 filmulețe diferite a fost urmat de niște imagini cu una din fiicele sale. Mulți cred că mesajul respectiv este o declarație de iubire a brunetei pentru fetițele sale, însă la fel de mulți susțin că Raluca a vrut să iasă într-un fel în evidență, simțind nevoia să reacționeze într-un mod misterios.

ADVERTISEMENT
raluca pastramă
Acesta e mesajul postat de Raluca Pastramă pe Instagram

Cântărețul a recunoscut că și-a refăcut viața sentimentală

„În primul rând, noi am pus fotografii pe Story în care apărem împreună, înainte să dea presa. Dacă suntem un cuplu? Nu, că eu mă sărut cu toată lumea…

Ce întrebare e asta? Eu sunt bine acum, mulțumesc foarte mult. Am hotărât să nu mai dau declarații despre viața mea personală. Știu cum e, peste cinci luni declarațiile astea sunt sucite și scoase din context iar eu nu mai vreau asta.

ADVERTISEMENT

Dacă voi avea ceva mai mult de spus, o voi face pe canalul meu de Youtube ”, a declarat Pepe despre noua lui iubită pentru wowbiz.ro.

Pepe și Raluca Pastramă au format o pereche frumoasă până în anul pandemiei. În 2020 și-au dat seama că nu mai pot continua relația. Motivul real a despărțirii nu a fost înțeles foarte bine de toată lumea nici până acum.

 

ADVERTISEMENT
Tags: