News

Ce a postat ultima oară Mario Iorgulescu înainte de accident. Două “bijuterii” într-o singură poză

08.09.2019 | 11:45
Ce a postat ultima oară Mario Iorgulescu înainte de accident. Sursa foto: digi24.ro

Ce a postat ultima oară Mario Iorgulescu înainte de accident! Internauții au rămas șocați după ce au văzut ultima postare făcută pe Facebook de Mario Iorgulescu, în care vorbea despre adrenalină, în timp ce s-a fotografiat pe un motor destul de puternic, dar și alături de o mașină scumpă.

Ce a postat ultima oară Mario Iorgulescu înainte de accident

Mario Iorgulescu a postat în luna august o fotografie pe Facebook în care apare îmbrăcat în costum de motociclist în timp ce stă pe un motor cu mulți cai putere, chiar lângă o altă bijuterie. Un autoturism Mercedes foarte scump. Alături de fotografia respectivă, Mario Iorgulescu a scris: ”#love #live #laugh #enjoylife #adrenaline”.

Fiul președintelui Ligii profesioniste de Fotbal a produs un accident rutier foarte grav, în București. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, Mario Iorgulescu a acroșat un alt autotusim condus regulamentar de un tânăr de 24 de ani.

Ce a postat ultima oară Mario Iorgulescu înainte de accident
Ce a postat ultima oară Mario Iorgulescu înainte de accident. Sursa foto: facebook.com

Internauții l-au atacat pe Mario Iorgulescu, după ce a provocat un accident

În urma impactului deosebit de puternic, tânărul de 24 de ani din mașina cealaltă și-a pierdut viața. Potrivit unor martori, Mario Iorgulescu a coborât din mașină, apoi la scurt timp i s-a făcut rău. Tânărul a ajuns de urgență la Spitalul Elias, unde este operat. Se pare că tânărul Iorgulescu este în comă indusă.

Tatăl său, Gino Iorgulescu, a ajuns și el la spital, unde ateaptă ca fiul său să iasă din operație. Acum, internauții au reacționat la postarea lui Mario Iorgulescu, după ce tânărul mort de beat a provocat accidentul rutier înfiorător. Internauții nu sunt deloc mulțumiți de fapta sa, ceea ce se vede din mesajele lăsate. Unul dintre acestea, care poate fi reprodus, sună cam așa: ”La urmatoarea postare dupa #adrenaline asteptam si #ruptdebeat #high si nu in ultimul rand #killingpeoples !”

“În jurul orei 03.00, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Șos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 ani. În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părții carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor.

Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea auto, după manevre de resuscitare și rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, se arată într-un comuniat al Poliției Române, cu privire la acest incident rutier.