Life

Ce a prevestit Nostradamus pentru 2023. Profeție îngrijorătoare despre Marea Neagră

Profețiile îngrijorătoare ale lui Nostradamus pentru 2023. Ce spune despre Marea Neagră unul dintre cei mai enigmatici astrologi din istorie?
27.12.2022 | 22:38
Ce a prevestit Nostradamus pentru 2023 Profetie ingrijoratoare despre Marea Neagra
Ce spune Nostradamus despre 2023. Sursa foto: History Channel
ADVERTISEMENT

Nostradamus a prevestit ce se va întâmpla și în 2023. Astrologul a lăsat scrise cuvinte pline de mister, cu referire la Marea Neagră.

Profețiile lui Nostradamus pentru 2023. Sunt unele îngrijorătoare

De-a lungul timpului, Nostradamus a avut dreptate cu multe evenimente istorice, precum cele două Războaie Mondiale ( 1914-1918 și 1939-1945), migrația din Orient către Europa sau actualul conflict Rusia-Ucraina.

ADVERTISEMENT

Este bine cunoscut faptul că Nostradamus și-a expus previziunile în niște catrene, o parte dintre ele fiind scrise în lucrarea ”Les Propheties”. Astrologul a lăsat în urma sa 900 de catrene, iar mulți cercetători s-au străduit să le descifreze, deoarece sunt ambigui.

Pentru 2023, Nostradamus ar fi prevăzut faptul că foametea va lua amploare, oamenii se vor confrunta tot mai mult cu încălzirea globală, iar seceta va fi mai rea decât a fost în 2022, informează New York Post.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește Marea Neagră, Nostradamus a prezis că ”peștele viu” din aceasta va fierbe, din cauza temperaturilor exagerat de ridicate.

”Oamenii se vor mânca între ei, iar peștele viu al Mării Negre va fierbe”, a notat Nostradamus într-unul dintre catrenele sale.

ADVERTISEMENT

Totodată, marele astrolog pare că a făcut din nou referire la conflictul Ucraina-Rusia. Mai exact, că s-ar putea extinde la nivel mondial.

”Șapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”, a mai notat Nostradamus în catrenele sale, în care a precizat și numele Papei Francisc.

ADVERTISEMENT

Legat de Papa Francisc, Nostradamus ar fi transmis că ar urma să fie înlocuit de un papă mai tânăr și că Papa Francisc va fi ultimul cleric catolic adevărat.

Cine a fost Nostradamus

Nostradamus este cunoscut din cărțile de istorie mai mult ca un astrolog, dar a mai profesat și ca medic, cabalist și farmacist. A trăit în perioada Renașterii Franceze, iar numele lui a început să cântărească în urma lucrării ”Les Propheties” .

Astrologul s-a născut în regiunea Saint-Remy de Provence, în Franța, pe data de 14 decembrie 1503. A murit pe 2 iulie 1566, în Salon de Provence, la vârsta de 62 de ani.

ADVERTISEMENT