Life

Ce a primit Bianca Drăgușanu de ziua ei. Fosta asistentă TV a făcut senzație într-un club

07.03.2021 | 12:58
Ce a primit Bianca Dragusanu de ziua ei Fosta asistenta TV a facut senzatie intrun club
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit ziua de naștere seara trecută într-un club exclusivist, unde a făct senzație cu apariția ei. Vedeta a primit numeroase cadouri din partea prietenilor, care i-au făcut o surpriză de zile mari. 

Blondina a împliit 39 de ani și a ținut să celebreze această zi așa cum se cuvine, motiv pentru care a „uitat” de pandemia de coronavirus și de restricții și a dat o petrecere la club, alături de oamenii importanți din viața ei.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-una dintre rochiile create chiar de ea, Bianca Drăgușanu a strălucit la propriu și s-a bucurat de această seară. De altfel, vedeta a primit urări atât de la cei dragi, cât și de la fani, motiv pentru care a ținut să mulțumească tuturor.

Ce a primit Bianca Drăgușanu de ziua ei. Fosta asistentă TV a făcut senzație într-un club

După ce anul trecut a fost unul dificil, Bianca Drăgușanu este mai fericită ca niciodată și a petrecut pe cinste de ziua ei. Doar un an o mai desăarte de momentul în care își va schimba prefixul, însă fpsta asistentă a lui Dan Capatos s-a distrat ca la 20 de ani, alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a petrecut într-un club exclusivist, unde a purtat o ținută spectaculoasă, cu care și-a impresionat invitații, dar și fanii. Rochia aparține propriului ei brand de haine luxoase, creată special pentru ziua ei de naștere.

Blondina a primit zeci de urări din partea prietenilor, și a fost surprinsă cu zeci de baloane prin toată casa și multe buchete mari de trandafiri. Nicio surpriză nu a fost uitată, pentru că diva le-a mulțumit tuturor, inclusiv fanilor, care au bombardat-o cu gânduri bune.

ADVERTISEMENT

„Surpriză de ziua mea”, a scris Bianca în dreptul fotografiei cu baloane, dar nu a specificat cine a pregătit totul.

Bianca Drăgușanu, petrecere de ziua ei
Bianca Drăgușanu a sărbătorit împlinirea a 39 de ani. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Bianca Drăgușanu vrea să plece din România

Nu o singură dată, Bianca Drăgușanu a specificat că își dorește să se mute din România și să trăiască în Dubai, unde are e gând să o ia și pe fiica ei, care ar putea studia acolo. Decizia de a se muta în capitala luxului nu este una definitivă, în sensul că Bianca va reveni în România destul de des.

ADVERTISEMENT

Blondina a căutat deja un apartment potrivit pentru ea și are de gând să-și extindă afacerea în Emirate, pentru că lucrurile merg mult mai bine acolo, da fiind că anul pandemiei a anulat majoritatea evenimentelor speciale.

„Nu neapărat că plec și mă mut definitiv. Vreau să-mi fac un business cu rochii acolo. Asta pentru că acolo aceeași muncă, aceleași rochii costă de 10 ori mai mult. Doar pentru că este orașul luxului, al sclipiciului și al opulenței lucrurile pe care le fac sunt mult mai apreciate acolo”, a declarat Bianca Drăgușanu la „Teo Show”, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT