Life

Ce a primit Culiță de la Survivor România după câștigarea imunității. Mama Geta a făcut anunțul

25.04.2021 | 16:04
Ce a primit Culita de la Survivor Romania dupa castigarea imunitatii Mama Geta a facut anuntul
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp de la Survivor România este susținut necondiționat de cei dragi, dovadă mesajul emoționant transmis de mama sa. Doamna Geta a distribuit o postare imediat după ce Faimosul a câștigat imunitatea pentru echipa sa. 

Mama Geta nu ratează nicio ediție a competiției de la Kanal D, chiar dacă uneori sunt momente când izbucnește în plâns de dor. Femeia îi este aproape fiului ei, care luptă de patru luni în Republica Dominicană prin încurajările pe care le realizează pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere este susținut de fani din țară, dar și de peste hotare, însă cea mai înfocată este chiar mama sa. Mama lui Culiță Sterp este impresionată de forța Faimosului, care este votat în număr foarte mare de telespectatori.

Culiță Sterp de la Survivor România, mesaj de încurajare. Ce i-a transmis mama sa

„Felicitări, Culiță Sterp! Trei puncte și astăzi. Ne-ai făcut cei mai fericiți. Meriți din plin totemul de imunitate, pentru că ești cel mai puternic, cel mai bun și un mare luptător.

ADVERTISEMENT

Îți suntem alături și îți dorim mult succes în continuare. Dumnezeu să te ajute! Forță, Campionul”, este mesajul distribuit de mama lui Culiță Sterp de la Survivor România în mediul online.

Mama Geta este foarte încrezătoare în puterea Faimosului și speră ca artistul să rămână până la final în competiția de la Kanal D. Femeia își dorește ca fiul ei să se întoarcă acasă cu trofeul de la Survivor România pentru a-și face mândru băiatul din pântecele iubitei sale.

ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu are mai puțin de 7 săptămâni până la termen și se pregătește intens pentru venirea bebelușului pe lume. Tânăra așteaptă momentul cel mare cu sufletul la speră ca manelistul să fie în țară atunci, să nu se prelungească filmările din Republica Dominicană.

„Cel mai tare se gândește la minunea care o să vină pe lume și la fata asta. Asta îl dărâmă cel mai tare. Le duce dorul. Nu am vrut să mă panichez, să nu mă vadă ceilalți copii. Toată emisiunea am stat cu ochii în lacrimi, dar m-am bucurat că l-au găsit în junglă, că e bine, sănătos.

ADVERTISEMENT

Mi-e foarte dor de el și mă rog în fiecare zi să nu se accidenteze. El e înalt, e mai greu să te bagi pe sub toate obstacolele. Foarte mult o încurajez și pe Daniela. Sunt bărbați care s-au dus la război și nu s-au mai întors”, a declarat mama Geta pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT