Life

Ce a primit la micul dejun o turistă cazată în Eforie Nord. A plătit peste 300 de lei cazare pe noapte. ”Parcă e farfurie de pomană”

Experiența neplăcută de care a avut parte o turistă cazată în Eforie Nord. După ce a semnalat problemele, a fost umilită de patronul hotelului.
21.06.2024 | 10:00
Ce a primit la micul dejun o turista cazata in Eforie Nord A platit peste 300 de lei cazare pe noapte Parca e farfurie de pomana
Experiența neplăcută de care a avut parte o turistă cazată în Eforie Nord. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Cei care au vrut să se bucure în avans de soare și plajă au luat cu asalt litoralul românesc. Anul acesta, prețurile nu sunt deloc mici. Contrar sumelor mari pe care le plătesc pentru cazare, unii turiști rămân cu un gust amar în urma experiențelor din hoteluri.

O turistă a povestit de ce a rămas cu gust amar în urma experienței dintr-un hotel din Eforie Nord

O turistă a avut parte de o adevărată surpriză neplăcută. Cazată în Eforie Nord, aceasta a ales un hotel care să îi ofere și micul dejun. Din păcate, prima masă a dimineții nu s-a ridicat deloc la nivelul așteptărilor ei.

ADVERTISEMENT

În Eforie Nord, cazările nu sunt deloc ieftine, mai ales la hoteluri. Turista în cauză nu s-a uitat la bani și a fost dispusă să plătească 370 de lei pe noapte. Dacă știa ce urmează să primească la micul dejun, sigur se răzgândea.

Pe rețelele sociale, turista a decis să le arate internauților micul dejun pe care l-a primit după ce a plătit peste 300 de lei cazare pentru o singură noapte. Mulți au crezut că este o glumă, dar, de fapt, era tristul adevăr.

ADVERTISEMENT

Pe o farfurie mică, albă, femeia a primit un iaurt mic, un ou fiert și un crenvurst fiert. Meniul a mai fost completat și de două recipiente cu dulceață, unul cu unt, un triunghi de brânză topită și o prăjitură.

Deși poate părea un meniu bogat, în realitate, farfuria nu arăta deloc atrăgător și nici nu conținea alimentele la care se aștepta turista. Mai în glumă, mai în serios, aceasta a spus că nu este nicio diferență între ce a primit ea și o farfurie dată de pomană.

ADVERTISEMENT

După ce a semnalat problemele pe care le-a întâmpinat, femeia a fost umilită de patronul hotelului

De parcă asta nu era suficient de dezamăgitor, turista a aflat la fața locului că micul dejun pentru copilul ei nu a fost inclus în preț. Inițial, așa i s-a promis, însă, ajunsă la cazare, a avut parte de o surpriză neplăcută.

Contrariată și indignată, femeia a decis să discute cu patronul unității de cazare. În zadar a încercat să îi explice problema, că bărbatul nu a ascultat-o. Ba mai mult, potrivit spuselor ei, chiar a umilit-o în fața persoanelor prezente în încăpere.

ADVERTISEMENT

Turista a ales să se cazeze la acest hotel deoarece a mai făcut asta și în urmă cu doi ani. Atunci, nu a avut nicio problemă, s-a simțit foarte bine, așa că a decis să revină. Doar că, de data asta, nimic nu s-a comparat cu serviciile de atunci.

Povestind întâmplarea în mediul online, turista a decis să spună toate neregulile pe care le-a găsit în hotelul din Eforie Nord. Potrivit spuselor sale, camera era plină cu furnici, iar apa de la toaletă nu funcționa așa cum ar trebui.

Femeia speră ca episodul neplăcut prin care a trecut ea să fie o lecție pentru alți turiști. Tocmai de aceea, este foarte bine ca înainte de a rezerva camera la un hotel, să vă informați corespunzător și să căutați inclusiv recenzii de la alți turiști.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu,...
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu, după ce a venit în România să îl vadă!
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români