News

Ce a primit Liviu Dragnea de la fiul său la vizita acestuia de la penitenciar. Irina Tănase a fost și ea prezentă

15.06.2019 | 19:19
Liviu Dragnea joaca tetris in penitenciar

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost vizitat în Penitenciarul Rahova de iubita sa Irina şi de fiul său, care i-a adus un joc Tetris, probabil pentru a face timpul să treacă mai repede, deoarece Liviu Dragnea are de executat o pedeapsă de 3 ani și șase luni în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea joacă tetris în penitenciar

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, nu a dorit să facă vreo declaraţie jurnaliştilor prezenţi la intrarea în penitenciar, însă era nerăbdătoare să-și vadă iubitul cu care urma să se căsătorească, dacă acesta nu era condamnat la închisoare cu executare.

Liviu Dragnea a fost vizitat astăzi în Penitenciarul Rahova de către iubita sa, Irina şi de către fiul său, care avea în mână un joc Tetris “Brick Game 9999”. Cifra din denumirea jocului se referă la numărul de jocuri de pe dispozitivul respectiv.

Liviu Dragnea joaca tetris in penitenciar
Liviu Dragnea joaca tetris in penitenciar

Liviu Dragnea urmează să fie trecut la comun, alături de infractori ordinari

Cei doi nu au dorit să facă declaraţii jurnaliştilor care aşteptau în faţa penitenciarului. Liviu Dragnea se află la Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în care preşedintele PSD a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Liviu Dragnea se află în ultimele zile de carantină, după care urmează să se ia decizia la ce penitenciar va merge pentru a-și ispăși sentința. Acesta va fi trecut la comun cu ceilalți deținuți și are șanse reale să rămână la Penitenciarul Rahova, însă ar putea ajunge chiar și la Penitenciarul Jilava.

În timp ce Liviu Dragnea se află în spatele gratiilor, în Partidul Social Democrat a pornit o luptă fraticidă pentru ocuparea funcției de președinte. Cea care și-a depus prima candidatura pentru prima funcție în partid este chiar protejata lui Liviu dragnea, premierul Viorica Dăncilă.