Life

Ce a primit o turistă la micul dejun, la un hotel din Eforie Nord: “Parcă e farfurie de pomană”

O turistă a uimit pe toată lumea când a arătat, într-o postare pe facebook, ce a primit la micul dejun, la un hotel din Eforie Nord. ”Parcă e pomană”, au comentat unii internauți.
29.07.2022 | 15:47
Ce a primit o turista la micul dejun la un hotel din Eforie Nord Parca e farfurie de pomana
Mic dejun la un hotel de pe litoralul românesc. Sursa foto: facebook Laura Necula, Turist Info, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O turistă cazată cu familia la un hotel din Eforie Nord este revoltată de micul dejun pe care l-a primit aici. Femeia a făcut totul public pe rețelele de socializare și a uimit pe toată lumea.

Mic dejun ”ca la pomană” primit de o turistă la un hotel din Eforie Nord

În postarea turistei se vede o farfurie ce are un aspect sărăcăcios, alimente nesănătoase și ambalate. Când a solicitat micul dejun și pentru copilul ei, proprietarul locației ar fi țipat la ea și i-a spus că trebuie să mai achite bani în plus.

ADVERTISEMENT

”Atât ai plătit, atât mănânci”, ar fi fost replica proprietarului pentru femeia care s-a plâns de condițiile hotelului. Ea a mai precizat că apa de la toaletă nu funcționa și în cameră a găsit furnici.

”Același mic dejun a fost toate cele 4 zile ( astăzi schimbase în loc de ou și crenvurști a pus cașcaval pane). A doua zi m-au anunțat ca , copilul nu primește mic dejun deoarece nu am plătit pt el.

ADVERTISEMENT

I-am spus domnului “patron” care era foarte arțăgos s-o pus pe cearta ca nu mi se pare normal. Eu am plătit exact cât mi-a zis soția dansului pe camera. Bineînțeles a început sa tipe la mine de fata cu toată lumea ” atat ai plătit, atât mananci”, a scris Laura Necula, într-o postare pe un grup de facebook.

Cât a costat cazarea de la hotel

O noapte a costat 370 de lei la hotelul unde a stat turista. După toată experiența neplăcută și-a promis că nu va mai merge pe viitor aici. Din punctul său de vedere, micul dejun putea arăta mai frumos și mai sănătos dacă se puneau în farfurii niște legume.

ADVERTISEMENT

”Sunt eu prea sensibila și am așteptări prea mari? Era sezonul legumelor. Putea pune frumos roșii , castraveți, măsline, etc. De condiții nu mai vorbesc, afara vopsit gardul și inauntru-i leopardul.

Apa la toaleta nu mergea, furnici în camera. Ce-i drept e frumoasa piscina dar sunt totuși atâția bani pe o noapte pt niște condiții vai de mama lor”, a mai scris pe facebook turista revoltată.

ADVERTISEMENT

Nu este singura care s-a plâns de modul cum a fost tratată. O altă persoană a scris în comentarii că ”s-a dat mâncare cu porția, ca la spital”. Mai mult, a trebuit să se furișeze pentru a-și achiziționa alimente din altă parte, deoarece nu este permis de către reprezentanții hotelului.

Comentariu
O altă turistă s-a plâns în comentarii de condițiile hotelului. Sursa foto: captură facebook
ADVERTISEMENT