Un cunoscut creator de conținut le-a arătat internauților ce a pus o româncă pe salata boeuf, de Paște. Modul în care a fost decorat preparatul i-a amuzat pe mulți.
De Paște, mulți români au sărbătorit alături de cei dragi și s-au bucurat de momentele petrecute împreună, dar și de felurile de mâncare tradiționale.
Printre preparatele consumate de români de Paște se numără și salata boeuf, care a fost pe masa multor persoane cu ocazia sărbătorilor. Fiecare gospodină decorează acest fel de mâncare după bunul plac, iar unele idei sunt cu adevărat artistice.
Dragoș Neacșa, creator de conținut în domeniul culinar, a postat mai multe salate boeuf care au fost decorate într-un mod inedit. Preparatele chiar au primit câte un nume sugestiv pentru felul în care arată.
De exemplu, unele dintre denumirile alese au fost Salata Twitter, Salata Game of Thrones, Salata Rolex și Salata Taverna Racilor. Un alt preparat a fost numit Salata Ferească-mă Dumnezeu.
Una dintre salate, însă, a primit o denumire la fel de amuzantă. Creatorul de conținut a spus că aceasta ar fi putut fi utilizată pentru a-i speria pe copii și a numit-o “Salata de pus la priză, să nu umble copiii”, notează cancan.ro.
Internauții au reacționat în secțiunea de comentarii și au fost amuzați de denumirile pe care Dragoș Neacșa le-a atribuit salatelor. Acestea au stârnit hohote de râs printre urmăritorii creatorului de conținut.
“Am râs cu lacrimi”, “N-am mai râs așa de ceva vreme”, “Aia cu salata Twitter e top”, sunt câteva dintre comentariile pe care utilizatorii le-au lăsat la postare.
Dacă rămâi cu salată boeuf după Paște, o poți păstra la frigider, însă trebuie să o depozitezi corespunzător. Perioada de valabilitate a acestui preparat depinde de anumiți factori.
Maioneza și carnea tocată sunt ingrediente sensibile la schimbările de temperatură, motiv pentru care salata boeuf nu ar trebui păstrată mai mult de 3 – 4 zile, pentru a nu se altera.
Temperatura la care păstrezi salata trebuie să fie de 2 – 4 °C. Aceasta ar trebui ținută într-un recipient închis pentru a se putea păstra cât mai bine. Totodată, nu ar trebui ținută la temperatura camerei prea mult timp.