News

Ce a putut să facă o asistentă medicală după moartea unui pacient. Gestul ei a provocat un val de revoltă

O asistentă medicală a făcut un gest controversat după moartea unui pacient. Femeia a postat totul pe Tik-Tok și a fost aspru criticată de internauți.
11.07.2022 | 09:05
Ce a putut sa faca o asistenta medicala dupa moartea unui pacient Gestul ei a provocat un val de revolta
Gestul asistentei care a stârnit revoltă printre internauți. Sursa foto: captură video Twitter
ADVERTISEMENT

O asistentă medicală a stârnit controverse pe Tik-Tok. Utilizatorii aplicației au criticat-o destul de aspru și au și ironizat-o în același timp.

O asistentă i-a revoltat pe utilizatorii Tik-Tok. Cum s-a filmat după moartea unui pacient

Asistenta i-a revoltat pe internauți cu o filmare postată pe Tik-Tok, după ce a pierdut un pacient. În videoclip, femeia apare ca având o cădere emoțională, din cauza decesului, pe fundal auzindu-se melodia Siei, ”Unstoppable”.

ADVERTISEMENT

În aceeași filmare, femeia se arată epuizată, punându-și mâinile la cap, îndepărtându-și masca de protecție și rezemându-se de perete. Reacțiile negative nu au întârziat să apară, conținutul fiind distribuit pe mai multe platforme de socializare, printre care Twitter.

”O, nu, mi-a murit un pacient. Să fac acum un filmuleț pe Tik-Tok”, i-a comentat o utilizatoare.

ADVERTISEMENT

Toți cei care au văzut postarea au luat-o în derâdere pe asistentă, închipuindu-și cum s-a străduit să facă filmarea cu telefonul mobil, la scurt timp după pierderea pacientului.

Alți tik-tok-eri au făcut la rândul lor parodii pe seama cadrului medical. Unul dintre ei s-a drept cel care îi ținea telefonul asistentei.

ADVERTISEMENT

Reacția asistentei după valul de critici pe care l-a primit

Asistenta nu a fost încântată să vadă cât este de criticată. Așadar, a decis să-și șteargă contul de pe Tik-Tok. Din nefericire pentru ea, deja secvența a ajuns virală.

Și în România se întâmplă episoade similare. Anul trecut, un grup de asistenți de la un centru de vaccinare anti-Covid, din Botoșani, a fost asaltat cu reproșuri, după ce se filmau în diferite ipostaze nostime pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

”Muncim cu drag şi spor, cum se munceşte în România”, spune o asistentă într-o filmare. Cum internauții s-au arătat nemulțumiți, au intervenit autoritățile.

”Nu mă pot pronunţa acum, va trebui să discutăm cu acele persoane şi să vedem când au fost făcute acele filme şi în ce context. Dar nu este un lucru care să le facă cinste.

Vom anunţa şi reprezentanţii Primăriei Botoşani, instituţie care este angajatorul direct al acestora. DSP doar supervizează”, a transmis medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani, potrivit presei locale, Monitorul de Botoșani.

ADVERTISEMENT