Life

Ce a putut să facă o femeie cu banii primiți cadou la nuntă. A rămas singură, iar viața ei a fost ruinată

Ce a putut să facă o femeie cu banii primiți cadou la nuntă? Nu doar că a rămas singură, dar recunoaște că viața ei a fost ruinată.
24.01.2024 | 14:23
Ce a putut sa faca o femeie cu banii primiti cadou la nunta A ramas singura iar viata ei a fost ruinata
Ce a putut să facă o femeie cu banii primiți cadou la nuntă. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Se pare că banii primiți cadou de la nuntă aveau să îi schimbe viața total unei femei. Nu doar că a rămas singură, dar se pare că viața ei a fost ruinată. Ce a putut să pățească aceasta și care e povestea ei?

Ce a putut să facă o femeie cu banii primiți cadou la nuntă

Protagonista poveștii este Elissa Hubbard. Deși trebuie să trăiască cea mai frumoasă zi din viața ei, dar și o perioadă superbă, iată că lucrurile s-au schimbat radical. Ce a făcut femeia cu banii primiți cadou la nuntă?

ADVERTISEMENT

Elissa Hubbard le-a dezvăluit celor de la Mirror întreaga sa poveste. Se pare că aceasta a fost atrasă de pariuri, dar și de jocuri de noroc, iar în momentul în care s-a căsătorit, lucrurile au scăpat de sub control.

Chiar în ziua nunții, aceasta nu a vrut altceva decât să se întoarcă în camera de hotel. Ce a făcut cu banii primiți cadou la nuntă? I-a cheltuit în totalitate pe jocuri de cazino online de pe telefon.

ADVERTISEMENT

Târziu însă, aceasta a realizat ceea ce s-a întâmplat. Elissa a ajuns să fie dată afară din casă după ce a pierdut totul. De asemenea, i-a fost extrem de greu să renunțe la acest obicei care i-a distrus viața.

“Nici măcar nu am fost emoționată în ziua nunții mele. Tot la ce mă gândeam era că toată lumea bea, știam că va fi un moment în care voi putea să mă lase în jos. Era ca și cum aș fi așteptat acel moment. Familia mea îmi pusese bani în cont, așa că m-am întors în camera de hotel în noaptea nunții și i-am jucat.

ADVERTISEMENT

Soția mea tot făcea sugestii despre cum am putea cheltui banii, iar eu tot amânam. În cele din urmă, m-a întrebat direct și m-a obligat să merg la Gamblers Anonymous, dar am continuat să joc”, a povestit ea, pentru Mirror.

Cum a început întreaga poveste

Dincolo de faptul că a cheltuit toți bani primiți cadou la nuntă, viața ei avea să ia de asemenea o întorsătură neașteptată. Se pare că de la dependența de jocuri de noroc, aceasta a devenit dependentă și de substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit din adolescență, le-a mai povestit femeia celor de la Mirror. Nimeni nu avea să știe însă în ce manieră va escalada situația, dar și cât de mult o va afecta pe aceasta.

“A început cu pariuri pe fotbal, pariuri pe cai. În câteva săptămâni, am început să joc la sloturi. A devenit neîncetat. (…) Chiar dacă erau pariuri mici, tot reușeam să arunc în aer tot ce aveam”.

Venea ziua de salariu și îmi stătea în cap: “Nu voi paria de data asta”. Dar de îndată ce banii aterizau, de îndată ce ajungeau banii, înainte să-mi dau seama că dispăruseră”, a mai povestit ea.

Timpul a trecut de atunci, iar Elissa a trecut printr-o perioadă complicată. Acumulase datorii enorme, iar viața i-a fost ruinată. Iată însă că după întreaga întâmplare, aceasta a reușit să lase vechile obiceiuri deoparte ani mai târziu.

ADVERTISEMENT
Tags:
Descoperirea de ultimă oră făcută de americani: Simona Halep, aproape de lovitura de...
Descoperirea de ultimă oră făcută de americani: Simona Halep, aproape de lovitura de grație » Detaliul despre Quantum Nutrition dezvăluit recent
Ce mașină conduce fiica lui Gică Popescu la București, după ce la Barcelona...
Ce mașină conduce fiica lui Gică Popescu la București, după ce la Barcelona avea un buget de 1.000 de euro pe lună
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
"Era un băiat foarte bun". Alexandru a murit chiar de ziua lui, la doar câteva ore după ce a petrecut cu prietenii. Nimeni nu ştie cum a ajuns să se înece în Bega
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a format primul cuplu la Survivor 2024! Idila a ieșit la iveală în...
S-a format primul cuplu la Survivor 2024! Idila a ieșit la iveală în ultima ediție de pe Pro TV. Cum i-a furat Alex Delea inima
Dorinel Munteanu, în stare foarte proastă. Medicii i-au recomandat pauză
Dorinel Munteanu, în stare foarte proastă. Medicii i-au recomandat pauză
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât...
Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât să stau să sufăr? Trebuia să-mi văd de viață”
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei