Life

Ce a putut să facă un bărbat în timpul unui zbor cu avionul. Iubita sa a rămas mască atunci când acesta s-a întors de la baie

Ce a putut să facă un bărbat în timpul unui zbor cu avionul? Iubita sa a rămas mască după ce l-a văzut, iar la fel și cei care au urmărit postarea.
03.07.2024 | 08:49
Ce a putut sa faca un barbat in timpul unui zbor cu avionul Iubita sa a ramas masca atunci cand acesta sa intors de la baie
Ce a putut să facă un bărbat în timpul unui zbor cu avionul. Sursă foto: Pinterest, Newsweek / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat și-a lăsat iubita mască în timpul unui zbor cu avionul. Acesta a mers la toaletă, însă ce a urmat apoi a fost complet neașteptat. Imaginile au devenit virale pe internet.

Ce a putut să facă un bărbat în timpul unui zbor cu avionul

Nu puține sunt cazurile în care au loc fel de fel de evenimente în timpul zborurilor. De altfel multe postări ajung virale de cele mai multe ori. Și așa s-a întâmplat și de această dată, iar povestea este una hilară.

ADVERTISEMENT

Ce a putut să facă un bărbat în timpul unui zbor cu avionul? Acesta a mers la toaletă, iar mai apoi s-a întors echipat cu mânuși de unică folosință, alături de una dintre stewardese. Iubita sa a povestit întreaga întâmplare pe internet.

Olivia Power, în vârstă de 30 de ani, este cea care a rămas uimită când și-a văzut iubitul ieșind de la toaletă. Într-un interviu acordat pentru Newsweek, aceasta a povestit întregul moment.

ADVERTISEMENT

Cei doi au mers în vacanță în Creta, iar în timpul zborului, bărbatul a avut nevoie să meargă la toaletă. Ulterior, el s-a întors ”transformat”. Acesta avea mânuși de unică folosință, un șorț, dar și o eșarfă.

Cum s-a ajuns într-o astfel de situație, de fapt

De altfel piesele păreau a fi parte din costumul însoțitorilor de zbor. În momentul în care l-a văzut pe bărbat, aceasta a rămas șocată. „M-am întors spre el și venea pe culoar îmbrăcat așa”, a povestit femeia.

ADVERTISEMENT

Cum s-a întâmplat totul și de ce a ajuns un bărbat să facă acest lucru în timpul unui zbor cu avionul? Acesta aștepta să intre la baie, iar între timp, stewardesele au început să facă glume. Iar printre altele, ele l-au invitat să le ajute să strângă gunoiul.

Bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri, astfel că și-a luat ”meseria” în serios. El a ajuns să fie filmat în timp ce le ajuta pe însoțitoarele de zbor să strângă ambalajele de la restul pasagerilor.

ADVERTISEMENT

Iar imaginile au ajuns virale pe internet. Scena a fost filmată, iar reacțiile au început să curgă. Nu puțini sunt cei care s-au amuzat după ce au văzut cele întâmplate. „Este HILAR…absolut încredibil!” a scris un utilizator. „O legendă! Este de păstrat”, a fost un alt comentariu.

ADVERTISEMENT