Life

Ce a putut să pățească o mamă cu un copil de doi ani care s-a cazat pe litoralul românesc. A rămas șocată când a ajuns în camera de hotel

Ce a putut să pățească o mamă cu un copil de doi ani care s-a cazat pe litoralul românesc? Femeia a trăit un adevărat șoc după ce s-a cazat.
03.07.2024 | 12:23
Ce a putut sa pateasca o mama cu un copil de doi ani care sa cazat pe litoralul romanesc A ramas socata cand a ajuns in camera de hotel
Ce a putut să pățească o mamă cu un copil de doi ani care s-a cazat pe litoralul românesc. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a putut să pățească o mamă cu un copil de doi ani care s-a cazat pe litoralul românesc? Femeia a ajuns în camera de hotel și a avut parte de o surpriză neplăcută. Ce a găsit acolo?

Ce a putut să pățească o mamă cu un copil de doi ani care s-a cazat pe litoralul românesc

A început vara, iar rezervările curg pe litoralul românesc. Se pare însă că nu toți turiștii au noroc. Iar asta o confirmă chiar ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Radu Oprea.

ADVERTISEMENT

Acesta susține că într-adevăr, condițiile de cazare de pe litoralul românesc nu sunt întotdeauna optime. Tocmai din acest motiv, se iau măsuri, iar autoritățile încearcă să țină situația sub control.

Ce a pățit o mamă cu un copil de doi ani care a ajuns pe litoralul românesc? Ministrul Turismului a adus în discuție cazul ei. Se pare că după ce a ajuns în camera de hotel, aceasta a avut o surpriză neplăcută.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în cameră era o priză cu firele scoase afară. Iar acest lucru nu reprezenta un pericol doar pentru mamă, ci și pentru cel mic, după cum a subliniat ministrul Turismului. De altfel vorbim despre o situație destul de gravă.

Ce spune ministrul turismului

În acest sens, ministrul turismului spune că mediul de afaceri trebuie să comunice deschis cu autoritățile. În acest mod nu vor exista probleme nici pe litoralul românesc și nici în alte locuri din România.

ADVERTISEMENT

Revenind la cazul femeii cazate cu un copil de doi ani, Radu Oprea spune că în această situație viața consumatorului a fost pusă în pericol. Iar în acest sens trebuie luate măsuri cât se poate de rapide.

Totodată, ministrul a mai precizat că autoritățile trebuie să fie vigilente. De asemenea, odată ce măsurile sunt luate în timp dispar și potențialele pericole la care pot fi expuși consumatorii fără voia lor.

ADVERTISEMENT

„Atunci când constatăm că lucrurile sunt grave, măsurile sunt imediate. Pentru lucruri care pot avea în acel moment impact asupra sănătăţii, integrităţii consumatorului din România, aici nu există consiliere. Aici măsura este imediată.

Şi acest lucru trebuie foarte bine înţeles. Am găsit un caz, şi vi-l pot explicita ca să vă fac mai bine înţeles, în care a fost dată o măsură de prevenţie într-o cameră de hotel, unde o mamă cu copil de doi ani, a găsit priza fără capac de protecţie, cu firele scoase afară.

Acolo nu există consiliere. Nu există pentru că integritatea copilului, viaţa lui a fost pusă pericol atunci. Pentru aşa ceva trebuie să fim intransigenţi, măsurile luate trebuie să fie ferme foarte dure în acel moment, nu mai târziu”, a mai explicat Radu Oprea.

ADVERTISEMENT