Life

Ce a putut să pățească un bărbat care stă la curte. Motivul pentru care vecinii au ajuns să îl reclame la autorități

Situația cu care se confruntă un cetățean care locuiește la curte. De ce vecinii săi i-au făcut plângere penală, în instanță.
29.05.2024 | 18:09
Ce a putut sa pateasca un barbat care sta la curte Motivul pentru care vecinii au ajuns sa il reclame la autoritati
Situația cu care se confruntă un cetățean care locuiește la curte. De ce vecinii săi i-au făcut plângere penală, în instanță. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce a putut să pățească un bărbat care stă la curte. Motivul pentru care vecinii au ajuns să îl reclame la autorități. Care sunt acuzațiile ce i se aduc în prezent și ce trebuie să facă pentru a nu mai avea probleme cu legea.

Situația cu care se confruntă un cetățean care locuiește la curte. De ce vecinii săi i-au făcut plângere penală, în instanță

Situația cu care se confruntă un cetățean care locuiește la curte. De ce vecinii săi i-au făcut plângere penală, în instanță. Ani la rând oamenii care stau în apropierea sa au văzut cum acesta poluează apele dintr-un stat american.

ADVERTISEMENT

Potrivit Agrarheute, un fermier din Tennessee, în vârstă de 23 de ani, a fost dat în judecată pentru că ar deține prea multe animale. Oamenii locului spun că în ograda sa cresc mai bine de 9.000 de capete de bovine și că acestea sunte deținute ilegal.

Mai mult, cetățeanul american se face vinovat de calitatea proastă a apei și de poluarea unor pâraie. În plus, localnicii sunt îngrijorați de posibila răspândire a bolilor în rândul animalelor crescute în întreaga comunitate.

ADVERTISEMENT

Numărul mare de vaci ar fi afectat calitatea mediului înconjurător pentru că fermierul din Statele Unite ale Americii are un efectiv de aproape 9.000 de animale. Acestea sunt crescute pe un teren cu o suprafață de 140 de hectare.

Sursa menționată mai arată că, toți fermierii care au peste 1.000 de animale trebuie să obțină un permis de Operațiune de Hrănire Concentrată a Animalelor (CAFO). În prezent, proprietarul trece printr-un proces îndelungat pentru a-și putea păstra animalele în mod legal.

ADVERTISEMENT

Ce au constatat autoritățile la această fermă

Procuratura Generală din Statele Unite ale Americii i-a intentat fermierului de 23 de ani un proces  care include deversări ilegale de ape uzate în apele publice, exploatarea ilegală a unei ferme CAFO și defrișarea ilegală a terenurilor.

Datele adunate de judecători arată că după ce primele acuzații au fost făcute publice au fost testate apele din zonă. Laboratorul TDEC a detectat niveluri periculos de mari de E. coli în pârâul adiacent. Districtul a postat apoi indicatoare cu „Interzis înot” de-a lungul râului Trace Creek.

ADVERTISEMENT

În prezent, bărbatul care stă la curte are o hotărâre judecătorească în care i se cere să reducă numărul animalelor. Mai exact, este obligat să păstreze mai puțin de 1.000 de animale până când primește un permis pentru un CAFO.

Cererea de păstrare a celor aproape 9.000 de animale este încă în derulare. Avocatul fermierului american a transmis că populația de animale a fost temporar redusă voluntar la mai puțin de 500 de animale.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită