Life

Ce a putut să pățească un român plecat la muncă în Anglia: ”Așa e străinătatea, nu ne mai judecați”

Ce a putut să pățească un român plecat la muncă în Anglia? Bărbatul a fost nevoit să ia măsuri radicale, care au fost intens discutate.
08.05.2024 | 11:40
Ce a putut sa pateasca un roman plecat la munca in Anglia Asa e strainatatea nu ne mai judecati
Ce a putut să pățească un român plecat la muncă în Anglia. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un român care trăiește în Anglia a dezvăluit experiența pe care o trăiește aici. Se pare că bărbatul a fost nevoit să ia măsuri radicale. Totodată, el a clarificat și întreaga situație pe internet, vorbind despre cum e viața în străinătate.

Ce a putut să pățească un român plecat la muncă în Anglia

Viața în străinătate nu e așa ușoară precum pare. Nu puțini sunt românii care au făcut dezvăluiri cu privire la trăirile de acolo. Dacă de la distanță pare o experiență interesantă, uneori adevărul e altul.

ADVERTISEMENT

Un român care locuiește în Anglia, spre exemplu, a făcut o dezvăluire complet neașteptată. Bărbatul stă în casă cu alți români și a fost nevoit să ia o decizie radicală pentru a-și proteja lucrurile.

Mai exact, acesta a pus un lacăt pe dulapul din bucătărie. Se pare că în casă, furturile sunt destul de frecvente. Mâncarea bărbatului ajunge să dispară destul de des, astfel că era nevoie de măsuri.

ADVERTISEMENT

Românul a făcut această postare pentru a le demonstra și altora cât de grea e viața în străinătate. El spune că nu puține sunt cazurile în care anumite persoane ajung să trăiască la fel ca și el, fără să își dorească neapărat asta.

„Așa e străinătatea, fraților, nu ne mai judecați… și nu mai spuneți că suntem zgârciți dacă nu dăm de băut când venim în România… Că nu știe nimeni cât de grea e viața în Anglia. Cel puțin, la Londra, e plin de conaționali de-ai noștri care locuiesc în aceste condiții!”, a povestit românul.

ADVERTISEMENT

Și alți români au trăit experiențe similare

Iar acesta nu este singurul român din Anglia care a vorbit despre întreaga experiență de aici. O altă persoană a dezvăluit la rândul ei experiența unui apropiat. Locuia de asemenea cu alți români în casă, însă nu se aștepta la așa ceva.

Mai exact, iubita unui prieten a pregătit cina. Respectivul bărbat însă nu a mai apucat să mănânce nimic. În casă trăiau o mulțime de persoane, iar la finalul zilei nimeni nu a recunoscut gestul făcut.

ADVERTISEMENT

„Băiatul a fost sincer și mi-a povestit. Prietena lui a făcut o tavă cu copănele și cartofi la cuptor, iar el când a venit acasă de la muncă și a vrut să se pună la masa a găsit copănelele mâncate.

Din câte am înțeles, sunt 9 sau 10 în casă, dar niciunul dintre colegii de casă nu a recunoscut nimic, iar el de atunci ține totul sub lacăt.”, a povestit românul, conform click.ro.

ADVERTISEMENT