Life

Ce a răspuns Andreea Berecleanu când a fost întrebată ce operații estetice are: „Soțul meu are o satisfacție”

Andreea Berecleanu a fost întrebată de operațiile estetice pe care le are, având în vedere că are acces ușor la ele, deoarece soțul ei este medic estetician.
19.08.2022 | 10:55
Ce a raspuns Andreea Berecleanu cand a fost intrebata ce operatii estetice are Sotul meu are o satisfactie
Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre operațiile estetice. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan, un nume celebru printre vedete. Iată ce a răspuns aceasta când a fost întrebată de operațiile estetice pe care le are!

Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre operațiile estetice

Andreea Berecleanu a fost întrebată în cadrul unui interviu despre operațiile estetice pe care le are, având în vedere că tentația este mult mai aproape pentru ea, soțul ei fiind estetician.

ADVERTISEMENT

Deși ea este lângă „borcanul cu miere”, vedeta a mărturisit că nu acest lucru ar trebui să fie un factor determinat pentru femeile care vor să apeleze la diverse proceduri pentru a arăta mai bine.

Vedeta de la Prima TV a dezvăluit că este de părere că fiecare femeie poate să facă orice alegere vrea în ceea ce privește operațiile estetice și nu ar trebui judecate.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ea a spus că și-a putut permite oricând operațiile estetice pe care să le plătească ea înșăși, fără să fie nevoie ca soțul ei să i le facă pe gratis.

„Borcanul cu miere (n.r. se referă la soțul ei estetician) înseamnă pentru mine altceva. În plus, nu cred că trebuie să fii măritată cu un estetician ca să vrei să te operezi, nu e ca și când nu mi-aș fi permis așa ceva vreodată!”, a spus Andreea Berecleanu într-un interviu pentru Viva.

ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu îl laudă pe soțul ei estetician

Chiar și așa, după toate aceste dezvăluiri, vedeta de televiziune nu a spus clar ce operații estetice are: „indiferent de alegerea mea”, a spus ea, fără să clarifice dacă are sau nu intervenții de acest tip.

De asemenea, aceasta l-a lăudat pe soțul ei, medicul estetician Constantin Stan, care este mereu împlinit când vede fericirea de pe chipul femeilor pe care le ajută să arate așa cum vor.

ADVERTISEMENT

„Indiferent de alegerea mea, așa cum am mai spus, nu trebuie să judecăm pe nimeni. Cunosc multe paciente și tot atâtea argumente și motivații.

La fel cum am văzut femei fericite în urma unor intervenții.  Eu cred că asta e cel mai important!

Soțul meu are o satisfacție ce nu poate fi descrisă în cuvinte atunci când se scot bandajele și vede expresia de pe chipul pacientei. E cea mai importantă răsplată pentru el”, a spus vedeta.

ADVERTISEMENT