Life

Ce a răspuns Antonio Pican când a fost întrebat dacă e într-o relație cu Andreea Bostănică. Influencerul a vorbit și despre Bibi

Antonio Pican a răspuns celor mai arzătoare întrebări despre situația sa sentimentală, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.
07.10.2022 | 17:07
Ce a raspuns Antonio Pican cand a fost intrebat daca e intro relatie cu Andreea Bostanica Influencerul a vorbit si despre Bibi
Antonio Pican și Andreea Bostănică. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonio Pican a fost invitatul lui Cătălin Măruță în emisiunea sa de la PRO TV, unde a răspuns cel mai picante întrebări, în cadrul rubricii sosurilor iuți.

Antonio Pican, împreună cu Andreea Bostănică?

Fostul iubit al cântăreței Bibi a lăsat să se înțeleagă ceea ce bănuiește toată lumea, și anume că este într-o relație cu tiktokerița Andreea Bostănică.

ADVERTISEMENT

Încrezător în sine și gata să facă față celor mai picante sosuri, acesta s-a fript după prima întrebare, iar apoi a răspuns la toate, asumându-și orice hate.

Măruță l-a rugat pe Pican să spună trei defecte ale fostei sale iubite, Bibi. Galant, ca de obicei, vloggerul a spus că nu știe să aibă prea multe defecte. Singurul lucru pe care l-a putut zice despre fosta e că e încăpățânată.

ADVERTISEMENT

N-ar refuza o aventură cu Andra Volos

Influencerul a fost pus apoi într-un scenariu în care trebuia să aleagă între trei figuri cunoscute din mediul online. Dacă ar fi sfârșitul lumii și ar supraviețui doar el cu încă o fată, ar alege-o pe Andreea Bostănică pentru a repopula planeta. Trebuie spus că a respins celelalte două opțiuni trecute pe hârtie, și anume Bibi și Iuliana Beregoi.

Măruță a profitat de acel moment și l-a întrebat direct dacă e într-o relație cu Andreea, cu care apare tot mai des împreună. „Nu, încă!”, a spus Pican la PRO TV, semn că s-ar putea să fie ceva pe bune între ei.

ADVERTISEMENT

Băiatul a mai zis că pentru o aventură de-o noapte ar alege-o pe Andra Volos, ex-iubita lui Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei. Spre finalul interviului, Măruță l-a întrebat pe vlogger care e motivul pentru care relația sa cu Bibi s-a încheiat.

Pican a zis că nu s-a băgat nimeni între ei, ci totul s-a sfârșit pentru că așa a vrut destinul.

ADVERTISEMENT