Life

Ce a răspuns Mădălin Ionescu întrebat ce crede despre homosexuali. Declarația lui ar putea produce ecouri

Mădălin Ionescu a fost întrebat de unul din urmăritorii lui de pe Instagram care este părerea lui despre comunitatea LGBTQ.
28.06.2021 | 12:48
Ce a raspuns Madalin Ionescu intrebat ce crede despre homosexuali Declaratia lui ar putea produce ecouri
Mădălin Ionescu, prezentator de televiziune. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu nu se ferește de niciun subiect, așa că nu a evitat și tema homosexualității, una care provoacă tensiuni de fiecare dată când este abordată în spațiul public.

Toleranța față de comunitatea gay a crescut destul de mult în România în ultimii ani, dar în continuare există anumite reticențe.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Metropola TV a fost întrebat ce crede despre homosexuali, iar răspunsul lui a fost unul clar. A spus, printre altele, că îi respectă pe cei care au o altă orientare sexuală decât a sa, dar nu e de acord cu prozelitismul și cu ideea adopției făcute de cuplurile gay.

Mădălin Ionescu a vorbit despre gay: „Mă deranjează militantismul, exagerările”

Jurnalistul a spus că el nu crede în teoria că orientarea sexuală este genetică. Susține că nu a văzut un studiu în acest sens. Prezentatorul tv pune această înclinație pe seama abuzurilor suferite de oameni în copilărie sau a teribilismului.

ADVERTISEMENT

Declarațiile lui ar putea provoca ecouri în rândul celor care apără drepturile comunității LGBTQ, mai ales că opinia lui cântărește destul de mult în rândul oamenilor care se uită la televizor.

„Nu e exclus ca în anumite situații să existe hormoni de atracție față de același sex sau chiar o predispoziție genetică”, a ținut să mai spună realizatorul de televiziune.

ADVERTISEMENT

„Nu am nimic împotriva celor care își poartă orientarea sexuală cu decență! Mă deranjează militantismul, exagerările și ideea adopției copiilor în cuplurile gay”, a mai spus Mădălin Ionescu pe Instastory.

„La 40 de ani ar trebui să rupi patul”

Nu e singura întrebare care alunecă spre sexualitate pe care soțul Cristinei Șișcanu a primit-o pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost întrebat de altcineva dacă e normal ca oamenii să întrețină relații intime de la 40 de ani în sus. Întrebarea l-a făcut pe Mădălin să râdă. Răspunsul a fost pe măsură.

„Chiar mă întrebam când o să apară astfel de abordări. În principiu, la 40 de ani ar trebui să rupi patul. Altfel, fiecare cuplu are propria rețetă, în funcție de bioritm, mod a privi viața, temperament etc”, a spus Mădălin.

Mădălin Ionescu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România. Acesta realizează emisiuni pe teme diverse la postul Metropola TV. A devenit cunoscut datorită talk-show-ului „Miezul problemei”, pe care l-a prezentat în urmă cu mai mulți ani la Național TV.

ADVERTISEMENT