Sporturi

FANATIK a provocat-o pe Sloane Stephens, cel mai bun cap de serie rămas la Roland Garros, după Halep: “Te vezi într-o nouă finală contra Simonei?” Ce a răspuns americanca

03.06.2019 | 08:00
FANATIK a provocato pe Sloane Stephens cel mai bun cap de serie ramas la Roland Garros dupa Halep Te vezi intro noua finala contra Simonei Ce a raspuns americanca

FANATIK.RO a provocat-o, la conferința de presă care a urmat victoriei în fața ibericei Garbine Muguruza, pe Sloane Stephens, cel mai bun cap de serie rămas la Roland Garros, după Simona Halep. Finala de anul trecut, una foarte frumoasă și dramatică, a fost câștigată de Simona Halep în fața lui Sloane Stephens, după ce americanca a condus cu 1-0 și o bună parte din actul secund.

Ce a răspuns pentru FANATIK.RO Sloane Stephens dacă se vede din nou în finală cu Simona Halep

Tocmai de aceea întrebarea pusă lui Stephens a fost: “Te vezi într-o nouă finală la Roland Garros cu Simona?”. Stephens a refuzat însă diplomatic un răspuns direct, mai ales că în sferturile de finală o așteaptă un meci greu, împotriva britanicei Johanna Konta: “Oh, e drum lung până acolo. nu mă gândesc decât la meciul cu Jo Konta de marți și dacă o să ajungem în finală amândouă, vorbim atunci. Acum sigur nu mă gândesc la Simona Halep”.

Ziariștii prezenți la conferința lui Sloane Stephens nu au scăpat ocazia de a vedea care este opinia ei, mai ales că este americancă, referitor la manicfestările de neînțeles din partea unei părți din public de la meciul câștigat de Sophia Kenin în fața Serenei Williams. Kenin a fost în mod surprinzător huiduită de o parte din public, în loc să primească aplauze.

Sloane Stephens a pierdut finala de anul trecut în faţa Simonei Halep

Stephens spune că mereu când joacă împotriva lui Halep e ca şi cum ar fi în România

“Nu am fost niciodată huiduită sau să simt că e publicul cu adversarul decât cu o singură excepție, când joc contra Simonei Halep. E ca şi cum aş juca mereu în România. dar nu huiduită” – a fost răspunsul lui Sloane Stephens, jucătoare care a evoluat până acum cu multă siguranţă la acest turneu şi pleacă favorită în faţa britanicei Konta.

Dacă Sloane Stephens şi-a asigurat prezenţa în sferturile de finală, Simona Halep va încerca să facă acest lucru luni, 3 iunie, de la ora 17:30, când o va avea ca adversară pe jucătoarea poloneză Iga Swiatek, numărul 104 mondial. Bookmakerii nu dau nici o şansă jucătoarei de 18 ani, cota la victoria lui Halep fiind simbolică, de 1,18.