Life

Ce a răspuns Simona Hapciuc de la Survivor România la întrebarea dacă e bună la pat. Vedeta l-a lăsat mască pe fanul ei

18.04.2021 | 16:25
Ce a raspuns Simona Hapciuc de la Survivor Romania la intrebarea daca e buna la pat Vedeta la lasat masca pe fanul ei
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc a primit o întrebare îndrăzneață de la un admirator. Fosta concurentă de la Survivor România a născut tot felul de pasiuni fierbinți printre bărbați, iar unul dintre fani a vrut să știe chiar de la ea dacă este bună la pat. Antrenoarea de fitness i-a dat un răspuns fabulos!

Multe vedete fac des pe Instagram serii de întrebări și răspunsuri, acceptând provocarea de a răspunde celor mai ciudate curiozități ale urmăritorilor lor, iar dintre persoanele publice care nu evită lucrurile incomode se numără și fosta concurentă de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc a răspuns pe Instastory curiozităților fanilor ei, iar unul dintre ei a vrut s-o abordeze un pic altfel pe blondină.

Simona Hapciuc de la Survivor România a spus dacă e bună la pat sau nu: „Depinde…”

„Ești bună la pat?”, a întrebat-o cineva fără menajamente, iar răspunsul pe care Simona l-a dat a fost unul pe măsură: „Depinde… Câteodată sunt foarte bună și-mi iese totul perfect, câteodată mai pun lenjeria necălcată și uit să bag colțurile la cearșaf”.

ADVERTISEMENT

Altcineva, care nu a fost foarte convins pe pagina cui se află, a vrut să știe cu ce se ocupă ea, de fapt.

Fosta concurentă a lămurit din nou lumea cu ce se ocupă ea, de fapt

„Tu ești actriță sau antrenor? Că nu mai înțeleg nimic”, a scris o altă persoană. „Eu sunt actriță. Am terminat actoria în Iași, dar visul meu de mică a fost să fiu sportivă, dar nu m-a lăsat bunica.

ADVERTISEMENT

La 16 ani m-am apucat de fitness și la 19 de kickboxing, dar era mult prea târziu pentru a face performanță (în sport te apuci de mic), așa că mi-am transformat pasiunea pentru sport în job, ulterior urmând să le practic pe amândouă”, a explicat Simona Hapciuc lămurind pentru totdeauna ce îndeletniciri are.

Simona Hapciuc a fost una din cele mai vizibile concurente de la Survivor România, vedeta ajungând în Republica Dominicană în special pentru fiul ei, Dimitrie, în vârstă de 3 ani și 4 luni.

ADVERTISEMENT

A fost extrem de supărată că a fost eliminată, iar după venirea în țară l-a acuzat pe Culiță Sterp drept principalul responsabil pentru eliminarea ei, de aici ajungându-se la un întreg tărăboi, un război al declarațiilor în mediul virtual între fosta concurentă și familia cântărețului de muzică de petrecere.

 

ADVERTISEMENT