Life

Ce a răspuns Zarug de la Asia Express atunci când a fost întrebat dacă e băiat sau fată: „Nu-s precum ceilalți”

Iată ce a răspuns Zarug de la Asia Express atunci când a fost întrebat dacă e băiat sau fată.
20.10.2021 | 18:18
Ce a raspuns Zarug de la Asia Express atunci cand a fost intrebat daca e baiat sau fata Nus precum ceilalti
Ce a răspuns Zarug de la Asia Express atunci când a fost întrebat dacă e băiat sau fată: „Nu-s precum ceilalți” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zarug de la Asia Express este unul dintre cei mai apreciați concurenți și are deja foarte mulți fani pe rețelele de socializare. Coechipierul lui Lorelei Bratu a fost întrebat dacă este băiat sau fată.

Concurentul a devenit foarte apreciat pentru sinceritatea de care dă dovadă pe micile ecrane. La fel este și în mediul online, așa cum se poate observa din răspunsul oferit.

ADVERTISEMENT

Răspunsul lui Zarug de la Asia Express atunci când a fost întrebat dacă e băiat sau fată

Zarug de la Asia Express și-a amintit o întâmplare petrecută cu mult timp în urmă, atunci când avea doar 13 ani. Acesta a fost la ștrand alături de prietenii săi, după care a avut parte de un eveniment care l-a marcat profund.

„Mi-am adus aminte recent de ultima oară când am fost la ștrand cu plăcere. Lebăda se chema. Aveam vreo 13 ani. Eram cu un grup de prieteni, cunoscuți și mai puțin cunoscuți.

ADVERTISEMENT

Ne-am hlizit, țopăit, sărit în apă… Stăteam întins pe burtă sprijinit în coate și fumam când m-am simțit sufocat de greutatea unui corp.

Același cineva care mă ținea paralizat sub greutatea lui, mă apucă de sâni și îmi spune râzând: ‘Tu te crezi pe Coasta de Azur să vii la plajă fără sutien?’.

ADVERTISEMENT

M-am prefăcut amuzat de ‘glumă’, mi-era oricum prea frică să ripostez, dar am simțit cum mi se sfâșie sufletul să fiu dat de gol că nu-s precum ceilalți, că atrag atenția fără să vreau. Aș fi vrut să dispar.

Am învățat în timp să dispar, să fug de tot ce mă dădea de gol și-mi amintea mereu că e un hău adânc între mine și ei. În timp m-am obișnuit să trăiesc disimulat.

ADVERTISEMENT

Mi se părea că-s campion la ascuns ceva ce oricine putea vedea cu ochiul liber și fără cine știe ce efort: Nu-s precum ceilalți”, a declarat Zarug pe Instagram.

„Aș zice că sunt om, în primul rând”

Concurentul de la Antena 1 a mai spus că a reacționat următoarea dată în care a primit astfel de mesaje de hate. Zarug a ținut să precizeze că oamenii se plac dacă vor, doar că trebuie să li se reamintească acest lucru, din când în când.

„Evident că atunci când am început să devin Madonna, unele dintre primele mesaje sunau ca mai sus. Evident că m-am întors pe ștrand. De data asta nu mai voiam să tac, m-aș fi răzbunat pentru toate celelalte dăți când am tăcut, aș fi urlat cibernetic că după atâția ani am ajuns tot acolo.

Numai că de data asta mi-am amintit cum mă jucam cu aceleași întrebări ale copiilor puse în cor din ușă, când o luam pe nepoata mea de la grădiniță.

Și am răspuns ca unui copil când sare calul: ‘Aș zice ca sunt OM în primul rând. Cred că nu te-ai gândit la asta și că nu e tocmai o întrebare drăguță și nici originală’. Și scrie asta înapoi ‘Nu că știi… că… nu voiam să… oricum esh blanao te urmăresc la TV’.

M-a bușit râsul ce repede a capitulat, pentru că, de fapt, omul uitase că stă de vorbă cu alt om, eram doar o poză pe care să o critici.

Și-a amintit și el repede că, privite din altă perspectivă, ‘dilemele’ lui legate de mine nu erau deloc importante. Dacă vrem să ne placem, ne placem oricum. PUNCT. Doar că avem nevoie câteodată de cineva să ne reamintească”, a continuat Zarug.

Zarug a fost taxat de fanii Asia Express

Zarug a avut conflicte cu unii dintre concurenții Asia Express, motiv pentru care a fost taxat de fani. Acesta l-a criticat pe Cosmin Natanticu și i-a reproșat că „a spulberat totul în calea lui” pentru a ajunge la Irina Fodor.

„Ăștia erau ca la cursele cu tauri. Tot ce e în calea lor spulberă (…) Fă, dar era să mă dai jos”, i-a spus Zarug lui Cosmin Natanticu, iar acesta i-a răspuns imediat.

„Păi ce vrei? Vrei să te dau sus? De ziua mea dragă”, a fost răspunsul actorului.

„Îți rup picioarele de ziua ta. Ce, nu îți merge instrumentul. Karma, fă!”, a mai spus coechipierul lui Lorelei Bratu.

Fanii s-au enervat după ce au auzit replicile dintre cei doi concurenți. Aceștia l-au numit „nesimțit” pe Zarug și vor eliminarea acestuia.

ADVERTISEMENT
Tags: