News

Ce a ratat Neymar! Bruna Marquezine, fosta iubită a brazilianului, este cea mai bine plătită actriţă în 2019! Are o avere de 185 milioane de dolari! Foto

14.12.2019 | 14:52
Ce a ratat Neymar! Bruna Marquezine, fosta iubită a brazilianului, este cea mai bine plătită actriţă în 2019
ADVERTISEMENT

Bruna Marquezine s-a despărțit de Neymar după ce au „ținut” prima pagină a tabloidelor din toată lumea ani întregi. Decizia pare să fie una bună pentru superba braziliancă, devenită cea mai bine plătită actriţă în 2019.

Bruna Marquezine nu a vrut să meargă la Paris cu Neymar

Neymar a trăit ani buni o relație de iubire cu Bruna Marquezine, o superbă actriță în vârstă de 24 de ani, dar cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite în 2018, chiar dacă și-au dat multe șanse unul altuia de-a lungul timpului și chiar își programaseră căsătoria. VEZI IMAGINILE CU BRUNA SUS ÎN GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT

Bruna a refuzat să îl urmeze pe starul lui PSG la Paris și a rămas în Brazilia, distanța și-a spus cuvântul, iar lanțul de iubire s-a rupt definitiv anul trecut. Brazilianca a continuat să joace în telenovele şi să facă bani pe bandă rulantă.

Avere de 185.000.000 de dolari! Nu, nu Neymar…

Deși nu are noroc pe plan sentimental și a decis să rămână singură după despărțirea de Neymar, Bruna Marquezine nu se poate plânge când vine vorba de bani. Fosta iubită a vedetei lui PSG a reușit să adune această avere uriașă din actorie, dar și din investiții inteligente în proprietăți și colaborări cu diverse firme de lux. Și asta nu e tot!

ADVERTISEMENT

A fost cea mai bine plătită actriță din lume în 2019, după ce a adunat nu mai puțin de 58 de milioane de dolari și are cu nu mai puțin de 30 de milioane de dolari în plus față de ocupanta locului 2. Averea fostei iubite a lui Neymar ajunge la 185 de milioane de dolari, cu care poate concura lejer agoniseala starulului de la PSG.

Actrița deține mai multe restaurante care poartă numele „Fat Marquezine Burger”, echipa de fotbal „Rio de Janeiro Angels” și a lansat propriul brand de Vodka „Pure Wondermarquezine – Brazil”. Și nici asta nu e tot! Are mare success cu parfumul „With Love from Bruna” și cu linia de îmbrăcăminte „Bruna Marquezine Seduction”.

ADVERTISEMENT

Cine este Bruna Marquezine, fosta iubită a lui Neymar

Bruna Marquezine s-a născut pe 4 august 1995, în Rio de Janeiro, Brazilia, dar și-a petrecut copilăria în Duque de Caxias alături de părinții ei. Și-a început cariera încă de la vârste fragede și a apărut în mai multe reclame.

A debutat în 1999, în serialul „Gente Inocente”, cu un rol minor. „Bornele” carierei sale au fost „Mulheres Apaixonada” (2003), „The Cleaning Lady” (2004), „Cobras & Largatos” (2006), „Negocio da China (2008)”, „Araguia” (2010), „Aquele Beijo” (2011), „Brave Women” (2012), „Em Familia” (2014), „Breaking Through” (2015), „Nada Sera Como Antes” (2016), „Deus Salve o Rei” (2018).

ADVERTISEMENT
  • 37 de milioane de urmăritori pe Instagram are Bruna Marquezine