Life

Ce a reușit Liviu Dragnea să facă cu ”tigaia” de pe Youtube! Mâncărica lui, cam nesărată

Liviu Dragnea, deziluzie neașteptată în legătură cu emisiunea se gătit. Ce s-a întâmplat de fapt cu Bucătăria de acasă a fostului lider PSD
20.05.2023 | 18:58
Ce a reusit Liviu Dragnea sa faca cu tigaia de pe Youtube Mancarica lui cam nesarata
Liviu Dragnea, emisiune culinară. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea a pornit în forță canalul de YouTube, unde are o emisiune de gătit. A renunțat la politică și s-a reprofilat către un cooking show. Toate bune și frumoase la început. Toată lumea credea că noua emisiune a fostului lider politic va crește din ce în ce mai mult. Însă ce s-a întâmplat pe parcurs? Nu de alta, dar emisiunea pare să o ia pe o pantă descendentă.

Ce s-a întâmplat cu emisiunea culinară a lui Dragnea de pe YouTube

Liviu Dragnea la tigaie! Nimeni nu se aștepta să îl vadă pe fostul președinte al PSD în această ipostază. Și-a lansat propriul canal de YouTube, iar prima emisiune a atins pragul de jumătate de milion de vizualizări. Semn că domnul Dragnea le ”are” cu cratița, nu glumă.

ADVERTISEMENT

Unde mai pui ca prima rețetă cu care a rupt trendingul a fost mâncărică de fasole galbenă. Să fi fost curiozitatea la mijloc, sau chiar veleitățile culinare ale lui Liviu Dragnea au impresionat, nu se știe.

Cert este că emisiunea părea a fi una care va avea mare succes. Însă cum socoteala de acasă nu prea se potrivește cu cea din târg, probabil nimeni nu se aștepta ca “Bucătăria de acasă” să aibă tot mai puține vizualizări. De la emisiune la emisiune, urmăririle au scăzut considerabil, în ciuda faptului că fostul lider politic a fost consistent. Dar doar caloric…

ADVERTISEMENT

Câte vizualizări are în prezent emisiunea lui Liviu Dragnea față de primul episod postat. Procentajul este șocant

Ca și în bucătărie, dacă nu amesteci ingredientele corespunzător, rezultatul nu va fi cel așteptat. Acum, nu știm unde a fost problema cu emisiunea domnului Dragnea și care este motivul pentru care canalul de YouTube începe să-și piardă din “gust”. Rețeta succesului este într-adevăr greu de atins. Se spune că nu este greu să ajungi în top, ci să te menții. Iar el trebuie să știe asta, doar a fost în politică…

Iar la început se pare că Liviu Dragnea a gustat din cornul abundenței, sau mai bine spus, al vizualizărilor. Jumătate de milion de vizualizări a înregistrat prima ediție a emisiunii. Apoi, de la un episod la altul, vizualizările au scăzut considerabil. FANATIK vă reamintește că al doilea videoclip postat nu a făcut nici măcar jumătate din numărul precedent.

ADVERTISEMENT

A reușit să atingă 116.000 de vizualizări. Iar de aici, nimic nu a mai mers ca uns, indiferent de calitatea uleiului folosit de Liviu Dragnea. Al treilea episod se prezintă cu 50.000 de vizualizări, iar penultimul videoclip a reușit să ajungă la doar 5.800 de click-uri.

Ia tigaia, na tigaia, uite cum se schimbă foaia! Este diferență mare de la 500.000 la 5.000. Mai exact, dacă ar fi să vorbim în procente, vizualizările lui Liviu Dragnea au scăzut cu 99%. Ca, cum i s-a întâmplat și cu politica…

ADVERTISEMENT

La plăcinte înainte, la război… tot înainte

Poate nu mai face emisiunea lui Liviu Dragnea același număr de vizualizări, dar fostul lider PSD nici că se lasă. Nu s-a lăsat afectat nici de sutele de mesaje în care a fost luat la mișto și făcut vorba ceea, “cu ou și cu oțet”. S-a uitat în farfuria lui și a continuat să împărtășească rețete felurite.

Apropo de felurite, cu siguranță motivul pentru care canalul lui Liviu Dragnea nu mai are același succes nu sunt rețetele. Vedem la dumnealui în emisiune că alege cu sârguință ce rețetă să prezinte, astfel încât să țină publicul curios. Mai mult decât atât, dacă stăm să-i analizăm clipurile cu atenție, mai observăm un detaliu.

Domnul Dragnea are grijă să aibă mereu șorțuri diferite, ca să nu se plictisească audiența. În cazul acesta, întrebarea de pe buzele multora rămâne aceeași. De ce a fost vitregit fostul lider politic de laurii gloriei culinare. Concluzia este că Jamila poate sta liniștită. În ritmul acesta, Liviu Dragnea nu îi va lua locul de cel mai urmărit vlogger culinar prea curând.

ADVERTISEMENT