Life

Ce a scos la iveală autopsia efectuată în cazul regretatului actor Matthew Perry. De ce a murit, de fapt

Ce a ieșit la suprafață în ancheta privind decesul regretatului artist Matthew Perry. Care a fost, în realitate, cauza decesului.
22.05.2024 | 12:05
Ce a scos la iveala autopsia efectuata in cazul regretatului actor Matthew Perry De ce a murit de fapt
Ce a ieșit la suprafață în ancheta privind decesul regretatului artist Matthew Perry. Care a fost, în realitate, cauza decesului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce a scos la iveală autopsia efectuată în cazul regretatului actor Matthew Perry. De ce a murit, de fapt, scenaristul la numai 54 de ani, în urmă cu aproximativ 6 luni. Ce investighează oamenii legii despre renumitul star din Friends.

Ce a ieșit la suprafață în ancheta privind decesul regretatului artist Matthew Perry. Care a fost, în realitate, cauza decesului

Ce a ieșit la suprafață în ancheta privind decesul regretatului artist Matthew Perry. Care a fost, în realitate, cauza decesului. Căpitanul poliţiei din Los Angeles, Scot Williams, a confirmat că au fost aflate mai multe lucruri despre actor.

ADVERTISEMENT

Investigația în privința morții suspecte a celebrului star american nu a fost niciodată închisă. Potrivit AP, scenaristul a încetat din viață în data de 28 octombrie 2023 din cauza efectelor acute ale anestezicului ketamină.

„Pe 29 octombrie 2023 a fost efectuată o autopsie a domnului Perry de către Departamentul de Medicină Legală din Los Angeles”, se arată într-un comunicat emis de LAPD.

ADVERTISEMENT

„La 15 decembrie 2023, rezultatele autopsiei au indicat că domnul Perry a murit din cauza efectelor acute ale ketaminei”, mai scrie în comunicat legat de moartea actorului Matthew Perry.

„Pe baza concluziilor medicului legist, Departamentul de Poliţie din Los Angeles, cu ajutorul Administraţiei pentru combaterea drogurilor şi al Serviciului de inspecţie poştală al Statelor Unite, a continuat ancheta privind circumstanţele morţii domnului Perry”, au mai transmis autorităţile judiciare.

ADVERTISEMENT

Cum a murit actorul Matthew Perry

Matthew Perry a fost supus unei terapii de infuzie cu ketamină cu ceva vreme înainte să fie găsit fără suflare într-o cadă cu hidromasaj. La acea vreme regretatul actor lua tratament pentru a trata problemele pe care le avea.

Decesul starului din Friends a survenit în locuinţa sa din Los Angeles, fiind declarat mort la fața locului. La momentul respectiv, autorităţile din Statele Unite ale Americii au dezvăluit că nu există indicii de crimă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, raportul de autopsie realizat de autorități a arătat că, în afară de efectele ketaminelor, înecul, boala coronariană şi efectele buprenorfinei au fost alți factori care au contribuit la moartea lui Matthew Perry.

Buprenorfina este un medicament eliberat pe bază de prescripţie medicală. Acesta este folosit pentru a trata tulburările legate de consumul de opioide. Autopsia a mai scos la iveală și faptul că moartea actorului a fost cauzată de o „cale necunoscută de administrare a drogului”.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
SURSE: Artiştii Coldplay, supăraţi şi dezamăgiţi după ce o parte a publicului l-a...
SURSE: Artiştii Coldplay, supăraţi şi dezamăgiţi după ce o parte a publicului l-a huiduit pe Babasha, la concert
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! Foarte greu pentru o...
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! Foarte greu pentru o femeie! Fosta soţie a lui Borcea a spus tot
Țipete și scandal monstru! Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția peste Anamaria Prodan:...
Țipete și scandal monstru! Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția peste Anamaria Prodan: ”Te faci de râs în fața țării...”. De la ce s-a ajuns la un nou scandal de proporții
Se ia PERMISUL de CONDUCERE dacă ai această BOALĂ!
Se ia PERMISUL de CONDUCERE dacă ai această BOALĂ!
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Ilinca Vandici, la psiholog după divorț. Cum gestionează acum relația cu fiul său
Ilinca Vandici, la psiholog după divorț. Cum gestionează acum relația cu fiul său
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt...
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt distruși de durere: ”Îmi va fi atât de dor”
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion...
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion cu buletine de vot, în Sectorul 3
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei...
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei doi: „M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva”