News

Ce a scris o tânără din Iași în biletul de adio: ”Ramona vă iubește și…” Tânăra a murit în salvare

27.03.2019 | 15:50
Ce a scris o tanara din Iasi in biletul de adio Ramona va iubeste si Tanara a murit in salvare

O tânără de doar 20 de ani din Iași a murit în condiții suspecte, principala ipoteză luată în calcul fiind sinuciderea. Fata, pe numele ei Ramna Elena Palade, și-ar fi pus capăt zilelor și ar fi lăsat în urmă un bilet de adio în care explică ce a făcut înainte să moară.

Cum a murit tânăra din Iași

Ramona a fost găsită de iubitul ei, în stare de inconștiență. Tânăra trăia în casa părinților partenerului său de viață, un imobil modest din comuna Glodenii Gândului, din județul Iași. Bărbatul a alertat Ambulanța, iar echipajul ajuns la fața locului i-a acordat primul ajutor, preluând-o apoi pentru a o transporta la spital.

Din nefericire, tânăra a murit în drum spre unitatea medicală. Într-un bilet care a fost găsit asupra ei, aceasta afirmă că a vrut să se sinucidă și ar fi luat trei pumni de pastile cu tărie. „Ramona vă iubește! Dacă ajung la spital, iertați-mă. Am băut trei pumni de pastile cu tărie”, scria în biletul victimei, conform cancan.ro.

Tânăra din Iași a murit în ambulanță, în drum spre spital

Tânăra din Iași ar fi avut probleme cu familia concubinului

Potrivit presei locale, fata provenea dintr-o familie săracă din comuna Tibana și avea mai mulți frați. Localnicii spun că aceasta ar fi avut probleme în relația cu concubinul. Tânăra ar fi ajuns chiar și pe la Poliție din cauza unor conflicte cu familia iubitului său.

“Nu era cea mai liniștită familie…Băiatul cu care vorbea a avut probleme pe la Poliție, nu știu ce a fost între ei, dar lucrurile nu mergeau prea bine. Oricum, păcat de ea, fată tânără. Dumnezeu să o ierte”, a spus un localnic, citat de bzi.ro.

Cazul a intrat în atenția oamenilor legii. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au anunțat că în această cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă indiciile duc spre o sinucidere. Cauza exactă a morții va fi stabilită după efectuarea autopsiei.