Fotbal intern

Ce a scris presa din Ungaria după ruşinea suferită de Dinamo în Cupa României

02.11.2018 | 13:45
Ce a scris presa din Ungaria dupa rusinea suferita de Dinamo in Cupa Romaniei
ADVERTISEMENT

Presa din Ungaria a scris pe prima pagină despre performanţa reuşită de FK Csikszereda Miercurea Ciuc în optimile Cupei României, după ce au eliminat-o pe Dinamo la loviturile de departajare. Clubul din Liga 3 a oferit o surpriză uriaşă după ce au condus cu scorul de 2-0, însă echipa antrenată de Mircea Rednic a revenit şi a trimis meciul în prelungiri.

Neicuţescu marca pentru 3-2, iar gazdele aduceau egalarea şi trimiteau meciul către penalty-uri. La loteria de la 11 metri , portarul Vlad Muţiu a reuşit imposibilul şi a apărat de 4 ori! Dar colegii său au ratat mai mult şi au fost eliminaţi.

ADVERTISEMENT

Presa din Ungaria a scris despre eliminarea ruşinoasă a lui Dinamo

Acum, e sărbătoare la Miercurea Ciuc iar presa din ţara vecină a scris despre meciul nebun care a avut loc joi seară. Nemzeti Sport, cotidianul maghiar, a scris pe prima pagină despre performanţa reuşită de echipa antrenată de Valentin Suciu. Boros Miklós, jurnalistul care a semnat cronica meciului, a scris că “Csiki minunea! O înfrângere cu 2-1 sau 3-1 ar fi fost un rezultat bun”, având în vedere că Csikszereda activează în Liga 3 din România.

Prima pagină din Nemzeti după meciul dintre Miercurea Ciuc şi FC Dinamo Bucureşti, în care presa din Ungaria salută succesul echipa din Liga 3
Prima pagină din Nemzeti după meciul dintre Miercurea Ciuc şi FC Dinamo Bucureşti din Cupa României

La Dinamo a fost cutremur

Formaţia din Ştefan cel Mare se afla şi aşa într-o situaţie foarte grea, jocul nu mergea nici în campionat şi echipa se afla pe locul 12 la final de sezon regular! Gicu Grozav, unul dintre cei care au ratat la penalty, şi-a reziliat contractul în această dimineaţă şi îl urmează încă doi jucători.

ADVERTISEMENT

Fanii au cerut schimbare la nivel de conducere, după ce Dănciulescu a plecat şi nu l-a mai înlocuit nimeni. Într-un mesaj transmis pe pagina de Facebook, reprezentanţii PCH au spus că îl vor pe Florin Prunea la Dinamo şi au anunţat că garantează ei pentru acesta.