Sport

Ce a scris presa din Ungaria după Sepsi – FCSB 2-2: ”Au tot dreptul să fie supăraţi”

17.05.2021 | 10:45
Ce a scris presa din Ungaria dupa Sepsi  FCSB 22 Au tot dreptul sa fie suparati
ADVERTISEMENT

Sepsi a fost aproape de o nouă victorie în întâlnirile cu FCSB. Meciul de la Sfântu Gheorghe s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, roș-albaștrii smulgând remiza abia în prelungiri.

Presa din Ungaria a lăudat prestația echipei lui Leo Grozavu și chiar consideră că rezultatul final este unul nedrept pentru covăsneni.

ADVERTISEMENT

Spesi a dominat-o pe FCSB. Secuii și-au creat 10 situații favorabile de a marca, dublu față de trupa pregătită de Toni Petrea. Și raportul șuturilor pe poartă a fost favorabil celor de la Sepsi 5-3.

Presa din Ungaria, atentă la Sepsi – FCSB 2-2

Întâlnirea dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FCSB a fost urmărită cu interes și în Ungaria. Nu este un secret că între clubul covăsnean și autoritățile de dincolo de Tisa există o relație foarte strânsă, Guvernul de la Budapesta contribuind semnificativ la construcția noului stadion al lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

În urma remizei, Sepsi este la egalitate de puncte cu U Craiova, echipa de pe locul trei al clasamentului, și este foarte aproape de cea mai mare performanță din scurta istorie a clubului. Jurnaliștii de la nemzetisport.hu consideră nedrept rezultatul final.

”Jucătorii și oficialii de la Sepsi au tot dreptul să fie supărați după meciul cu FCSB, după ce, în ultimele zece minute, echipa a pierdut victoria și a pierdut avantajul celor două goluri marcate în prima parte a celei de-a doua reprize.

ADVERTISEMENT

A fost o luptă intensă și agresivă la mijlocul terenului, iar fotbalul mai dur practicat de Sepsi le-a permis elevilor lui Grozavu să trimită spre poarta lui Straton mult mai multe șuturi, mai precise și mai periculoase.

Cele două echipe au încercat mai mereu să rezolve ecuația succesului cu șuturi de la distanță”, au notat cei de la  nemzetisport.hu.

ADVERTISEMENT

Calculele o avantajează pe CFR în lupta cu FCSB

Finalul sezonului în curs este cel mai atractiv din ultimii ani. Lupta pentru coroana de campioană se dă între CFR Cluj și FCSB.

Roș-albaștrii au dominat cea mai mare parte a sezonului, dar problemele de lot cu care se confruntă antrenorul Toni Petrea au înclinat balanța în favoarea trupei lui Edward Iordănescu.

Feroviarii sunt favoriți la câștigarea trofeului de campioană. Au trei puncte avans în clasament și mai mule opțiuni pentru a-și păstra titlul. Ardelenii pot deveni, matematic campioni, marți dacă înving la Botoșani.

Pentru FCSB nu există decât o variantă, să câștige ambele meciuri pe care le mai are de disputa, cu Universitatea Craiova, acasă, și cu CFR în deplasare, în ultima etapă, iar ardelenii să piardă sau să termine la egalitate partida de la Botoşani.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,77 este cota pentru “Sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT