Sport

Ce a scris presa internaţională despre nunta Simonei Halep: “Știe să organizeze o petrecere”

Presa internațională nu a scăpat din vedere momentul în care sportiva noastră - fostă ocupantă a primului loc în ierarhia mondială - și-a unit destinele cu alesul inimii ei, Toni Iuruc. Nu au lipsit nici imaginile de la fericitul eveniment.
16.09.2021 | 21:21
Ce a scris presa internationala despre nunta Simonei Halep Stie sa organizeze o petrecere
ADVERTISEMENT

Vestea că Simona Halep a devenit oficial doamna Iuruc a ajuns imediat și în presa internațională. Spre exemplu jurnaliștii celei mai cunoscute publicații sportive din Italia, Gazetta Dello Sport, au lăudat ținutele alese atât pentru cununia civilă, cât și la petrecerea cu 300 de invitați.

Simona Halep s-a măritat. Mai frumoasă și mai strălucitoare decât un titlu de Grand Slam”, au scris aceștia, precizând, însă, că luna de miere se lasă așteptată, pentru că sportiva noastră, aflată acum pe locul 11 în ierarhia mondială, trebuie să revină în circuit. Doar câteva săptămâni ne mai despart de startul Indian Wells, competiție dotată cu premii substanțiale, în valoare totală de 8.761.725 de dolari.

ADVERTISEMENT

Nici cei de la WTA – principala organizație care se ocupă cu turneele și circuitele profesioniste de tenis feminin la nivel mondial – nu a putut rata momentul special. În articolul publicat chiar pe site-ul oficial, aceștia descriu evenimentul desfășurat miercuri, 15 septembrie, la Constanța drept „nunta anului din România” și se declară impresionați de întreaga organizare.

Nunta Simonei Halep, în presa internațională. Jurnaliștii s-au întrecut în laude la adresa sportivei noastre

Campioana din România s-a măritat la Constanța, ieri, cu un antreprenor de 42 de ani, care se află la a treia nuntă. După cununia civilă, s-au schimbat hainele și s-a trecut la petrecerea cu dans.

ADVERTISEMENT

Acum câteva zile s-a făcut anunțul cununiei, iar ieri a fost nunta. Simona Halep, de două ori câștigătoare de Grand Slam, coborâtă acum pe locul 11 în lume din cauza unei accidentări care a ținut-o departe de teren pentru ceva timp, s-a căsătorit la Constanța cu antreprenorul milionar machidon Toni Iuruc.

Simona, care s-a oprit în optimile US Open, după ce a trecut de a noastră Camila Giorgi în prima rundă, a purtat o rochie lungă, cu un corset brodat de culoare bej.

ADVERTISEMENT

Primul care a postat imagini de la eveniment a fost antrenorul australian Darren Cahill. Seara, Simona și soțul său au sărbătorit alături de prieteni și rude, s-au bucurat de jocuri de lumini și de melodiile cântăreților preferați. Dar Simona nu va avea mult timp pentru luna de miere. Ea trebuie să revină pe teren peste câteva săptămâni, în Statele Unite ale Americii”, au scris italienii de la Gazetta dello Sport.

„Simona Halep a fost de-a dreptul încântătoare în rochia purtată pe timpul zilei”

Și jurnaliștii americani de la Tennis.com s-au declarat încântați de ținutele pentru care a optat Simona Halep pe parcursul fericitului eveniment în urma căruia și-a unit destinele cu afaceristul Toni Iuruc. „A fost de-a dreptul încântătoare în rochia aurie purtată pe timpul zilei, iar pentru petrecere a renunțat la mâneci în favoarea unei rochii cu umerii goi. Cu părul lăsat pe spate, a strălucit pe ringul de dans în această rochie albă”.

ADVERTISEMENT

WTA, mesaj special pentru sportiva noastră în ziua nunții: „Felicitări, Simo!

Felicitări, Simo! Starul român Simona Halep știe cu siguranță să organizeze o petrecere. Fostul lider mondial s-a măritat cu iubitul ei, Toni Iuruc într-o ceremonie civilă care a avut loc în orașul său natal, Constanța, miercuri, 15 septembrie. Cuplul a sărbătorit alături de prieteni și familie. Și antrenorul Darren Cahill (n.r. care nu a fost prezent) a oferit imagini de la fericitul eveniment.

Miercuri dimineață, Halep a postat un citat de Mark Twain pe Instagram, vizualizat de cei 1,6 milioane de urmăritori: ‘Dă șansă fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta’, se arată în poza publicată de Simona Halep pe Instagram, în descrierea căreia sportiva a transmis: ‘Să aveți o zi frumoasă’. Din imaginile și clipurile care au apărut după fericitul eveniment, este clar că așa a fost”, se arată în articolul publicat pe site-ul oficial al WTA.

ADVERTISEMENT