Life

Ce a scris Răzvan Botezatu despre Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România. Fanii: „Are bilet dus-întors”

07.04.2021 | 21:25
Ce a scris Razvan Botezatu despre Raluca Dumitru noua concurenta de la Survivor Romania Fanii Are bilet dusintors
ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu a scris un mesaj de susținere pentru Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România 2021. Totuși, reacțiile fanilor nu au fost chiar cele așteptate. Deși mulți dintre cei ce au văzut postările i-au urat succes femeii, au ieșit în evidență internauții care au fost de părere că biletul de avion al vedetei este dus-întors. 

Raluca Dumitru este una dintre noile participante la concursul din jungla Republicii Dominicane. Bunul ei prieten Răzvan Botezatu a anunțat pe rețelele de socializare că vedeta se va alătura provocării.

ADVERTISEMENT

Acesta a distribuit o imagine emoționantă cu ei doi. Bărbatul i-a transmis că o iubește și o susține, adăugând și că își dorește să se întoarcă cu trofeul.

Ce a scris Răzvan Botezatu despre Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România. Fanii: „Are bilet dus-întors”

Răzvan Botezatu, Raluca Dumitru
Răzvan Botezatu, sprijin pentru Raluca Dumitru la Survivor România 2021
Sursa foto: Facebook

„Raluca Dumitru este noua concurentă la Survivor România 2021. Te iubim și te susținem! Să vii cu trofeul,” a scis Răzvan Botezatu la descrierea imaginii de mai sus, în care apare alături de vedeta care s-a alăturat luptei din junglă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, fostul prezentator tv a venit cu mai multe lămuriri pentru fani, fără a dezvălui, însă, și din ce echipă va face parte prietena sa. El a explicat că va administra conturile de pe rețelele de socializare ale femeii, în lipsa acesteia.

„Dragii mei am un anunț foarte important pentru voi: din acest moment eu am preluat Instagramul Ralucăi Dumitru, pentru că aceasta se află în acest moment în Republica Dominicană. Va participa la Survivor România și o puteți vedea de mâine seară.

ADVERTISEMENT

„Mâine seară veți afla din ce echipă face parte Raluca Dumitru. Să-i ținem pumnii și s-o votăm weekend de weekend! Ralu, te susținem, te iubim,” a adăugat acesta.

Totuși, reacțiile celor care au văzut postările lui nu au fost tocmai cele asteptate. Oamenii au blamat atât formatul emisiunii, spunând că nu e corect ca nou-veniții să aibă aceleași șanse la trofeu ca și cei ce se află în emisiune de luni bune, cât și decizia de a o recruta pe Raluca Dumitru.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre ei au fost de păreră că noua concurentă va trage în jos echipa din care va face parte și au asemănat-o cu Alexandra Stan și Andreea Antonescu: „eu cred că și asta are bilet dus-întors”, „mai degrabă se întoarce cu coada între picioare” sau „o nouă varianta Antonescu sau Stan”, sunt doar câteva dintre părerile internauților.

ADVERTISEMENT