Life

Ce a scris soția lui Alexandru Arșinel pe coroana de flori depusă la Teatrul Constantin Tănase. Mesajul e emoționant!

Marilena, nevasta lui Alexandru Arșinel, a scris un mesaj scurt și extrem de emoționant pe panglica de la coroana de flori depusă la teatru.
01.10.2022 | 16:02
Ce a scris sotia lui Alexandru Arsinel pe coroana de flori depusa la Teatrul Constantin Tanase Mesajul e emotionant
Nevasta lui Alexandru Arșinel, mesaj emoționant scris pe coroana de flori. Foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

În sufletul Marilenei, nevasta regretatului Alexandru Arșinel, există o durere profundă, una exprimată în câteva cuvinte simple, dar emoționante, care spun totul despre ce simte văduva.

„Te voi iubi mereu!” – mesajul Marilenei pentru Alexandru Arșinel

Soția actorului care s-a stins din viață a ținut să scrie pe coroana de flori depusă în foaierul Teatrului de Revistă Constantin Tănase că îl va iubi neîncetat pe cel cu care a trăit mai bine de 50 de ani.

ADVERTISEMENT

Femeia a ales orhidee imperială albă și verde pentru coroana lăsată ieri după-amiaza la teatru. „Te voi iubi mereu! Soția Marilena”, este mesajul emoționant pe care l-a scris aceasta pe panglică, notează Libertatea.

Alexandru Arșinel și Marilena s-au cunoscut în anul 1966, cel trecut pe verighetele lor, cu toate că s-au căsătorit abia în 1968. Aceștia s-au cunoscut la Ștrandul Tineretului și au fost aproape unul de celălalt la bine și la greu.

ADVERTISEMENT

Și nevasta artistului care a murit în urma unui stop-cardiorespirator se confruntă cu câteva probleme de sănătate, aceasta deplasându-se cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Actorul va fi înmormântat lângă locul de veci al lui Dinu Patriciu, în cimitirul Bellu

Marilena și cei doi băieți, Bogdan și Cristian, îl vor conduce pe cel mai important om din viața lor în ultimul său drum duminică, 2 octombrie.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel va fi înmormântat cu pălăria și butonii săi preferați, așa cum ceruse când era în viață. Locul de veci al actorului se află la Cimitirul Bellu, aproape de mormântul omului de afaceri Dinu Patriciu.

O serie de personalități au reacționat la vestea tristă primită joi, 29 septembrie, seara.

„Dumnezeu să-l ierte pe Alexandru Arșinel! Condoleanțe familiei, condoleanțe publicului! M-a lovit un trăsnet, acum o jumătate de oră, atunci când m-a sunat Cristi (n.r fiul lui Alexandru Arșinel) și mi-a dat vestea.

ADVERTISEMENT

Apoi, au început să zbârnâie telefoanele. E normal ca lumea să sară și să-și transmită sentimentele…”, a declarat directorul Teatrului Constantin Tănase, Vasile Muraru, la scurtă vreme după anunțul morții lui Arșinel, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT