Fotbal intern

Ce a schimbat Marinos Ouzounidis la U Craiova: „Nu observasem la foştii antrenori”

02.03.2021 | 23:27
Ce a schimbat Marinos Ouzounidis la U Craiova Nu observasem la fostii antrenori
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a vorbit despre victoria Craiovei din sferturile de finală ale Cupei României, 1-0, cu Chindia Târgoviște și a precizat felul în care Marinos Ouzounidis și-a pus amprenta asupra echipei.

Oficialul oltenilor a remarcat agresivitatea pe care o au jucătorii și pe care nu a văzut-o pe vremea altor antrenori, motiv pentru care se bucură de treaba făcută de tehnicianul grec la echipă.

ADVERTISEMENT

Totuși, Sorin Cârțu și-ar dori ca echipa să marcheze mai multe goluri și să fie mai curajoasă în atac, pentru a pune mai multă presiune pe fundașii adverși.

Ce a schimbat Marinos Ouzounidis la U Craiova

Sorin Cârțu a vorbit despre victoria din sfertul de finală cu Chindia Târgoviște și a remarcat schimbările făcute de Marinos Ouzounidis la Craiova: „Cred că victoria e meritată, am avut și puțină șansă când au dat bara aia în prima repriză. Am fost mai concentrați, echipa trebuie să înțeleagă că nu trebuie să ratăm acest trofeu anul ăsta.

ADVERTISEMENT

Să vedem ce putem să recuperăm în următoarele partide. Campionatul rămâne obiectivul nostru, suntem în joc, nu suntem în grafic. Stăteam și mă gândeam ce se întâmpla daca nu am fi pierdut 11 puncte, 6 la Chindia și 5 la Clinceni”.

„Avem o anumită siguranță în momentul posesiei, dar eu cred că trebuie să riscăm mai mult puțin, atunci când primim pasa între linii, iar jucătorii să se ducă pe combinație către fundașii adverși. Ar fi mai multe ocazii de a marca.

ADVERTISEMENT

Eu cred că am marcat cam puține goluri, cam puține față de ce obișnuisem noi lumea fotbalistică. Dar eu văd niște lucruri bune, se caută răbdare în posesie, numai că cei care sunt acolo trebuie să-și asume niște riscuri. Observ o agresivitate ridicată, echipa are preocupare pentru acest lucru, ceea ce nu observasem la antrenorii de dinainte.”, a mai spus Sorin Cârțu la TV DigiSport.

„Cîmpanu mai are nevoie de forță”

„Cîmpanu e un jucător tehnic, dar îi trebuie forță. E tânăr mai are timp, dar ușor-ușor trebuie să pună mai multă forță. Eu mă bucur că antrenorul apelează la Tudorie, cred că este un jucător care ne poate ajuta. La fel și Mammut.

ADVERTISEMENT

Cred că Sepsi poate să schimbe pozițiile din clasament și poate să atace chiar și locul 3. Sigur vor apărea surprize. Sper să se integreze mai bine Camara, pentru că e un jucător cu tehnicitate și poate ajuta echipa.

Avem nevoie de încredere, de constanță, de continuitate. Eu încă am în suflet dezamăgirea meciului cu CFR de anul trecut. Nu îmi păreau jucătorii că credeau că pot să câștige titlul”, a mai spus Sorin Cârțu.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FC Botoșani: 3,95  este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT