Sport

Ce a simțit Florin Talpan când a văzut 42.000 de suporteri FCSB care strigă Steaua: „E un sentiment de lehamite! Sunt duși în eroare”

Florin Talpan a spus ce a simțit când a văzut 42.000 de suporteri ai FCSB care scandează numele Steaua. Juristul CSA a comentat imaginile de la meciul cu CFR Cluj.
16.05.2023 | 19:23
Ce a simtit Florin Talpan cand a vazut 42000 de suporteri FCSB care striga Steaua E un sentiment de lehamite Sunt dusi in eroare
Florin Talpan s-a arătat iritat de suporterii FCSB care au strigat Steaua la derby-ul cu CFR Cluj. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Florin Talpan nu s-a putut abține când a văzut 42.000 de suporteri FCSB care scandează numele Stelei la derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0 în etapa cu numărul 8 din play-off-ul SuperLigii. Juristul CSA, aflat într-un „război” pentru identitate și palmares cu echipa lui Gigi Becali, a oferit un răspuns ofensator.

Ce a simțit Florin Talpan când a văzut 42.000 de suporteri FCSB care scandează numele Stelei: „E un sentiment de lehamite!”

FCSB și CSA Steaua continuă prin intermediul declarațiilor războiul pentru identitate și palmares. Florin Talpan, juristul „militarilor” și unul dintre cele mai vocale personaje din acest conflict, a comentat imaginile cu cei peste 42.000 de oameni care au scandat „Steaua” la derby-ul FCSB – CFR Cluj din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan este de părere că oamenii sunt duși în eroare și nu au habar de anumite hotărâri ale instanței. Totodată, juristul CSA Steaua a dat vina pe FRF pentru că i-a permis FCSB-ului să rămână pe prima scenă a fotbalului din România.

„E un sentiment de lehamite! Oamenii ăia ori sunt duși în eroare, ori nu știu că există niște hotărâri ale instanței. Problema e în felul următor: Talpan e de vină? Noi suntem Steaua! Nu e vina mea că FRF a făcut acea greșeală prin care a permis FCSB-ului să rămână în continuare în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Ce spune regulamentul? Să rupem toată cartea aceea că e degeaba”, a declarat Florin Talpan, la TV DigiSport. La victoria FCSB-ului cu CFR Cluj din etapa a 8-a a play-off-ului SuperLigii pe Arena Națională au asistat 42.439 de spectatori, cel mai mare număr din acest sezon.

Florin Talpan ar fi luat măsuri după FCSB – CFR Cluj dacă era ministrul Apărării Naționale: „Ne furăm căciula”

Florin Talpan a explicat că ar fi luat măsuri după derby-ul FCSB – CFR Cluj. Juristul a precizat că i-ar fi îndemnat pe toți să respecte hotărârile judecătorești dacă ar fi fost ministrul Apărării Naționale.

ADVERTISEMENT

„După meciul de duminică, dacă eram ministrul MApN, spuneam: ‘Rog presa, pe toată lumea să respecte hotărârile instanței, Steaua București e Clubul Sportiv al Armatei’. Nu e ok, ne furăm căciula.

Toată lumea zice că Talpan… Nu, eu am vrut să-mi fac treaba. Dacă greșesc, plec, am unde să mă duc!”, a mai spus Florin Talpan. La 24 de ore distanță de la meciul FCSB-ului, Dinamo și Steaua s-au înfruntat tot pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Deși din punct de vedere al spectacolului pirotehnic derby-ul Dinamo – Steaua, scor 3-0, a fost peste FCSB – CFR Cluj, partida echipei finanțate de Gigi Becali a dominat la numărul de spectatori prezenți în tribună. La victoria „câinilor” împotriva „militarilor” au asistat aproximativ 15.000 de suporteri.

Gigi Becali a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI suma încasată din vânzarea de bilete la derby-ul cu CFR Cluj.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „X2” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT