Alegeri 2024

Ce a simţit Gabriela Firea după decizia PSD-PNL de a-l propune la Primărie pe Cătălin Cîrstoiu. Destăinuiri în premieră la “Sport şi Politică”

Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei, însă în urmă cu mai multe luni acest scenariu părea SF, conform analiștilor politici.
04.06.2024 | 12:22
Ce a simtit Gabriela Firea dupa decizia PSDPNL de al propune la Primarie pe Catalin Cirstoiu Destainuiri in premiera la Sport si Politica
Gabriela Firea i-a dezvăluit lui Horia Ivanovici ce a simţit când coaliţia PSD-PNL l-a propus pe Cătălin Cîrstoiu să candideze pentru funcţia de primar general Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Asta, după ce PSD și PNL au decis să meargă ”la comun” în lupta electorală, mizând pe medicul independent Cătălin Cîrstoiu. Într-un dialog cu Horia Ivanovici în cadrul emisiunii Sport și Politică, Gabriela Firea și-a adus aminte de momentele în care a participat, tristă, la conferința de presă prin care candidatul de atunci Cîrstoiu era aruncat în lupta electorală.

Ce a simţit Gabriela Firea după decizia PSD-PNL de a-l propune la Primărie pe Cătălin Cîrstoiu

În acele din urmă cele două partide și-au dat seama că cea mai bună cale ar fi ca fiecare mare partid să aibă candidat propriu, astfel că PSD a mizat, în mod evident, pe Gabriela Firea. De altfel, moderatorul emisiunii, Horia Ivanovici, a subliniat că Gabriela Firea a devenit un politician mult mai înțelept prin modul în care a acceptat candidatura lui Cîrstoiu.

ADVERTISEMENT

”Eu m-aș bucura dacă bucureștenii ar înțelege că merită mai mult. Munceam până seara târziu. Am rămas uimită când domnul primar general a plecat toată luna august la mare, a spus că e în concediu.

Eu plecam trei zile și stăteam stresată să mă întorc, trei zile vara, trei zile iarna. Am stat la serviciu, mi se părea că asta e responsabilitatea mea majoră. Nici nu-mi ardea de nimic când știam că sunt atât de multe probleme.

ADVERTISEMENT

O lună, ca primar? Mi se par și două săptămâni mult. Cred că o săptămâna vara și una iarna e suficient. Ai un mandat. Trebuie să te implici. Am învățat din cele rele și cele bune. Am învățat să nu mai reacționez rapid la orice critică, e dreptul oricăruia să critice”, și-a început discursul Gabriela Firea.

Gabriela Firea a devenit un politician mai înțelept

”În ultimul timp v-ați înțelepțit. Nu pot să uit imaginea cu dumneavoastră care mi-a spus că Gabriela Firea s-a în înțelepțit. Când stăteați stoică la acea frumoasă adunare, când domnul Cîrstoiu a fost anunțat, că uitam la dumneavoastră. Mă uitam la dumneavoastră cum stăteați în primul rând, deși era locul dumneavoastră.

ADVERTISEMENT

V-am văzut, chiar mi-a plăcut și cu demnitate ați acceptat, fierbeați de nedreptate. De frustrarea omului care știe că e mai bun, dar i se ia dreptul”, a remarcat Horia Ivanovici. ”M-am gândit mult dacă să mă duc și să suport totul ca om, nu neapărat ca om politic. Dar, m-am gândit, mi-am luat inima în dinți.

Seara am spus că nu mă duc, dimineața m-am trezit și am zis că eu nu fac așa ceva, sunt om cu demnitate, coloană vertebrală, om de echipă, accept orice decizie. Am zis că dacă nu mă mai duc și nu fac față acestui proiect înseamnă că trebuie să mă ocup de un ONG, să mă întorc în presă.

ADVERTISEMENT

Sunt atât alte activități. Dimineață m-am trezit, m-am rugat și am plecat. Cu credință în Dumnezeu și multă rugăciune. M-am gândit la cei pe care i-am susținut, care au sperat să rămân în viața politică, care s-au bucurat când am fost ministru al familiei. Pentru ei am această datorie morală, oricât de greu mi-ar fi ca om să stau cu nodul în gât în fața unei astfel de manifestări, pentru ei trebuie să fac acest lucru”, a concluzionat Gabriela Firea în cadrul emisiunii Sport și Politică.

Ce a simţit Gabriela Firea după decizia PSD-PNL de a-l propune la Primărie pe Cătălin Cîrstoiu. Destăinuiri în premieră la "Sport şi Politică"

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”