Life

Ce a spus Adela Popescu despre sexul copilului. Postarea care i-a uimit pe fanii vedetei

26.01.2021 | 15:58
Ce a spus Adela Popescu despre sexul copilului Postarea care ia uimit pe fanii vedetei
Ce a spus Adela Popescu despre sexul copilului. Postarea care i-a uimit pe fanii vedetei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan își vor mări familia cu încă un membru, iar blondina însărcinată în patru luni a vorbit și despre sexul copilului. Ultima postare de pe rețelel sociale le-a dat de gândit fanilor frumoasei prezentatoare.

Actrița și-a luat fanii prin surprindere în urmă cu trei săptămâni, când le-a dezvăluit că așteaptă cel de-al treilea copil. Vedeta a decis să se retragă de la „Vorbește lumea” atât de devreme pentru a-și lua toate măsurile de precauție împotriva Covid-19.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii nu o vor mai vedea prea curând la cârma emisiunii de la Pro TV alături de Cove. În schimb, Lora îi ține locul în perioada sarcinii, așa cum a făcut în urmă cu doi ani, când își aștepta cel de-al doilea băiețel, Andrei.

Ce a spus Adela Popescu despre sexul copilului

Aflată pe plajele din Maldive alături de Radu Vâlcan și cei doi copii, dar și de Laura Cosoi și familia ei, Adela Popescu le-a stârnit fanilor curiozitatea după ce a postat o poză în costumul de baie, prin care i se vede burtica de gravidă, aproape invizibilă datorită formelor de invidiat ale vedetei.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV i-a întrebat pe internauți ce părere au despre sexul bebelușului, dacă este fată sau băiat, iar aceștia și-au dat cu părerea în număr mare. „Fetiță? Băiețel?:)”, a scris blondina pe Instagram.

 

Adela Popescu
Adela Popescu, despre sexul bebelușului. Sursa foto: Instagram

Fanii au fost entuziasmați de întrebare și au lăsat sute de mesaje în doar câteva ore. Postarea a primit peste 45.000 de aprecieri și mai mult de 700 de comentarii.

ADVERTISEMENT

„Sperăm fetiță! Ca să nu fii soacra cu 3 nurori! 🤣”, „Fetiță…sau Băiețel, să vină pe lume sănătos și norocos!”, „Ar fi cazul şi o fetiţă, dar până la urmă, sănătos să fie bebe!♥️😘”, „Te văd clar mamă de băieți”, „Va fi fetiță..exact ca în familia ta..sunteți 2 băieți și o fată (Adeluca)”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii.

Mai multe vedete i-au transmis Adelei Popescu gânduri bune, printre care și Olimpia Melinte, interpreta Elizei din serialul „Vlad”: „Ce frumoooos! ❤️❤️❤️”

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și-a bucurat fanii atunci când i-a anunțat că este însărcinată, după ce le-a dat marea veste la televizor. în emisiunea pe care o preintă alături de Cove. Blondina și soțul eu, Radu Vâlcan, și-au mai dorit un copil și au ținut să fie o diferență mică de vârstă între ei.

„Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună”, spunea prezentatoarea la Pro TV.

ADVERTISEMENT