Life

Ce a spus Cătălin Botezatu despre ținuta Andreei Marin: „Trebuie să fie atentă”

Cătălin Botezatu a comentat ținuta Andreei Marin în cadrul emisiunii Teo Show, alături de Raluca Bădulescu.
26.10.2021 | 16:54
Ce a spus Catalin Botezatu despre tinuta Andreei Marin Trebuie sa fie atenta
ADVERTISEMENT

La Teo Show, Cătălin Botezatu a comentat ținuta Andreei Marin. Ca în fiecare săptămână, celebrul designer și Raluca Bădulescu vin în platoul emisiunii de la Kanal D pentru a analiza ținutele vedetelor.

Cei doi au comentat felul în care „Zâna Surprizelor” s-a îmbrăcat recent. Prezentatoarea a purtat o rochie tip cămașă, de culoare bleu, cu paiete, asortată cu o pereche de sandale deschise la culoare.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Cătălin Botezatu despre ținuta Andreei Marin

Raluca Bădulescu a fost de părere că Andreea Marin a ales bine această ținută. Jurata de la Bravo, ai stil! Celebrities crede că rochia îi avantajează silueta și se asortează perfect cu încălțămintea.

„Era ea în geam, romantică. În mod surprinzător e ok. Rochia îi vine bine, îmi place accentul ăla de… este o rochie pe care sunt aplicate paiete. Cred că este o rochie drăguță.

ADVERTISEMENT

O rochie dreaptă, care îi avantajează silueta. Rochia o complimentează, este bine asortată și cu pantofii. Așa da pentru Andreea Marin”, a spus Raluca Bădulescu.

Andreea Marin
Ținuta Andreei Marin, comentată de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu. Sursa foto: Instagram

Cătălin Botezatu a spus că nu îi displace rochia purtată de vedetă, însă felul în care este cusută nu este tocmai pe placul designerului.

ADVERTISEMENT

Fiind deținătorul unui atelier de creație, Cătălin Botezatu a observat imediat că rochia nu este executată bine. Acesta a ținut să sublinieze că Andreea Marin ar trebui să fie atentă la cine îi creează ținuta, dar rochia este bună pentru că îi scoate în evidență silueta.

„Mă, nu e rău. Ea privește cum a venit toamna, de pe balconul personal. Rochia îi avantajează silueta, pentru că e o rochie largă.

ADVERTISEMENT

Eu nu pot, fac și croitorie acum, am atelier, nu pot să nu văd că rochia nu e ok, rochia e făcută prost rău.

Unde se termină materialul bleu și unde încep paietele nu e bine făcută, trage, ori era mai sus, ori era mai jos. Ea trebuie să fie atentă la cine îi face ținuta, la croitoreasă.

Nu prea i le face bine. Pe ea o avantajează acum pentru că e largă și e ok. Mă rog, hai să-i dăm da”, a fost reacția lui Cătălin Botezatu.

Cei doi au comentat și ținutele altor vedete, printre care Ioana Ginghină, Ana Morodan, Diana Dumitrescu sau Alina Eremia, a cărei ținută a fost apreciată mai ales de Raluca Bădulescu.

ADVERTISEMENT