Life

Ce a spus CRBL, de la Survivor România, despre Antonia, în direct, la Pro TV: „Alex, nu te supăra”

CRBL a fost a acceptat provocarea sosurilor iuți, din emisiunea lui Cătălin Măruță,  însă a fost pus în fața unor întrebări dificile. Ce a spus despre Antonia, viitoarea soție a lui Alex Velea?
27.05.2022 | 17:04
Ce a spus CRBL de la Survivor Romania despre Antonia in direct la Pro TV Alex nu te supara
CRBL i-a trimis un mesaj lui Alex Velea. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Invitat la rubrica sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță, difuzată pe Pro TV, CRBL a dezvăluit că femeia din showbizul românesc cu care s-ar căsători este Antonia, viitoare soție a lui Alex Velea.

Dezvăluirea făcută de CRBL, în direct, la Pro TV. Ce a spus despre Antonia?

CRBL a fost invitat la rubrica sosurilor iuți din emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV. Fostul concurent Survivor România a fost pus în fața unor întrebări dificile, însă, de teamă mâncării picante, a oferit un răspuns.

ADVERTISEMENT

Astfel, întrebat cu ce vedetă din showbizul românesc s-ar căsători, dacă ar fi obligat și dacă nu ar forma un cuplu cu actuala soție, CRBL a numit-o pe Antonia. Artistul și Alex Velea sunt prieteni de mulți ani, de aceea l-a rugat să nu se supere și a motivat alegerea.

„Obligativitatea e problema. Antonia. Nu, mă, Alex, nu te supăra. Eu am zis asta că aș vrea să văd cum e cu Antonia 24 de ore, cum gătește, cum face curat”, a explicat CRBL.

ADVERTISEMENT

CRBL a spus care sunt cele mai mari defecte ale lui Oase: „Toată lumea știe”

CRBL și Oase au fost prieteni timp de 15 ani, dar prietenia lor s-a încheiat după participarea la Asia Express. În emisiunea lui Măruță, fostul concurent Survivor a spus care sunt, din punctul său de vedere, cele mai mari defecte ale fostul său amic.

„Leneș, toată lumea știe, mimează bunăstarea, sete de cine mi-s”, a afirmat CRBL.

Ce părere are CRBL despre Andreea Tonciu și TJ Miles, foștii săi colegi de la Survivor România

În cadrul competiției Survivor România 2022, CRBL a fost coleg de echipă cu Andreea Tonciu și TJ Miles. Fostul Faimos a avut discuții în contradictoriu cu ambii. Totuși, pus să o descrie pe fosta asistentă de televiziune, el a spus că este o persoană bună.

ADVERTISEMENT

„Gură mare, om bun, nepregătită”, au fost cuvintele prin care CRBL a descris-o pe Andreea Tonciu.

Cât despre TJ Miles, cântărețul consideră că acesta a ajuns vedetă fără a avea neapărat vreun talent. Totuși, a menționat că nu poate contesta că este meritul lui.

ADVERTISEMENT