Sport

Ce a spus Cristiano Bergodi după ce a câştigat Supercupa României cu Sepsi: “Băieții au făcut un lucru extraordinar”

Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat Supercupa României, după 2-1 cu CFR Cluj. Cristiano Bergodi a reuşit să aducă al doilea trofeu din istoria clubului covăsnean.
09.07.2022 | 23:22
Ce a spus Cristiano Bergodi dupa ce a castigat Supercupa Romaniei cu Sepsi Baietii au facut un lucru extraordinar
Cristiano Bergodi a reușit să câștige al doilea trofeu cu Sepsi Sfântu Gheorghe în decurs de doar 6 săptămâni. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe a reușit să câștige pe final de meci Supercupa României în fața campioanei CFR Cluj, iar covăsnenii visează la încă un trofeu în noul sezon din SuperLiga.

Cristiano Bergodi, un antrenor împlinit după al doilea titlu cu Sepsi: „Nu e ușor să câștigi în fața CFR-ului”

Cristiano Bergodi a câștigat cel de-al doilea trofeu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, deși echipa sa a fost condusă de CFR Cluj încă din minutul 2 al partidei: „Am început meciul de la 0-1 și nu a fost ușor. Am făcut un meci bun cu ambiție și dorință și cred că am meritat să jucăm acest trofeu important. Eu cred că băieții au făcut un lucru extraordinar. Mă bucur pentru ei că e al doilea trofeu și a echipa a jucat bine. 

ADVERTISEMENT

Sepsi a reușit să câștige cu 2-1, după golurile marcate de doi jucători aduși în această vară: Cosmin Matei și Mario Rondon: „Mă bucur că ceea ce am spus în conferința de presă dinainte de meci. Am adus jucători care se pliază bine pe acest stil de joc. Nu e ușor să câștigi în fața CFR-ului și au făcut un lucru incredibil”.

Bergodi se gândește deja la meciul de la Craiova și anunță că nu mai așteaptă alți jucători la echipă, fiind mulțumit de transferurile făcute: „Urmează un meci la Craiova și sunt așteptări mai mari de la noi, pentru că am făcut lucruri pozitive și am câștigat primul trofeu în mai, dar de-asta lucrăm în continuare.

ADVERTISEMENT

Probabil că vom rămâne așa. Am făcut 4-5 transferuri și nu cred că trebuie să schimbăm prea mult pentru că e greu să avem relații de joc”.

Jucătorii lui Sepsi, copleșiți după ce au câștigat al doilea trofeu din istoria clubului: „Prioritar acum sunt cupele europene”

Bogdan Mitrea, căpitanul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a fost primul jucător care a oferit declarații după victoria istorică în fața lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

După ce a câștigat Cupa României împotriva lui FC Voluntari, Sepsi reușește în doar șase săptămâni să cucerească un nou trofeu: „Nu mă așteptam într-o lună jumate să mai câștig încă un trofeu. E ceva de vis pentru noi și sunt foarte fericit. Am adus jucători buni și s-a văzut. Continuăm și luăm meciurile pas cu pas”.

Fundașul central e de părere că Sepsi a dominat jocul, deși CFR Cluj a avut controlul în primele minute ale partidei: „Ei au început tare și ne-a depășit viteza jocului. S-a văzut că au avut un meci oficial. I-am pasat apoi și ne-am impus jocul. Cred că am avut posesia”.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mitrea speră că Sepsi Sfântu Gheorghe va reuși să facă performanță și în UEFA Conference League: „Ne va da încredere multă și ne dovedește că se poate. Cred că s-ar putea încă un trofeu, Cupa României. Prioritar acum sunt cupele europene”, a declarat Bogdan Mitrea la finalul meciului cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT