Life

Ce a spus Cucu de la Survivor România despre Zannidache înainte de a ajunge în Dominicană: „E categoria pană”

30.04.2021 | 12:05
Ce a spus Cucu de la Survivor Romania despre Zannidache inainte de a ajunge in Dominicana E categoria pana
Cucu de la Survivor România, fanul lui Zannidache înainte să ajungă în Dominicană. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cucu de la Survivor România a vorbit despre cum îl vede pe Zannidache înainte de a ajunge în Republica Dominicană și a avut numai cuvinte frumoase de adresat despre faimos.

Comediantul din trupa Noaptea Târziu a oferit un interviu online înainte de a fi confirmat drept concurent la Survivor România și a mărturisit că dintre toți concurenții cel mai mult se regăsește în Zanni, în primul rând pentru că amândoi au cam aceeași condiție fizică, dar și pentru că țin la caterincă.

ADVERTISEMENT

Noul concurent a spus cum crede că se va descurca pe trasee, fiind extrem de entuziasmat de proiectul în care a intrat, cu totul diferit față de ce făcea până acum.

Cucu de la Survivor România l-a simpatizat pe Zanni din fața micului ecran

„Cel mai simpatic îmi e Zanni, pentru că e din aceeași categorie cu mine, e din categoria pană, dar și Jador. Sunt o fire spontană, dar în momentul de față nu îmi vine în minte o caterincă despre ei. O să îmi vină acolo inspirația”, a declarat Adrian Cuc la Ștafeta mixtă, pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Adrian a spus că se va implica cu toată puterea în meciurile din competiție, dar nu se va arunca înainte ca să nu își pună sănătatea în pericol.

Cucu a declarat că va acționa cu cap pe trasee, iar după ce va deprinde ce trebuie să facă, nu va mai avea nicio reținere, căci nu vrea să se accidenteze de la primul meci.

ADVERTISEMENT

Noul concurent, un dinamovist mândru

„Nu cred că o să am nicio accidentare. Nu o să risc. Nu o să merg așa, ca o domnișoară, dar o să fiu și războinic și faimos în același timp”, a mărturisit Cucu de la Survivor România. Acesta a mai zis că speră să nu se panicheze atunci când va ajunge la final, căci nu e suficient să ajungi primul, ci să faci treabă bună acolo unde se aduc punctele, de fapt.

Cucu a vorbit și despre preferințele sale în fotbal, mărturisind că ține cu Dinamo, chiar dacă în familia lui mai toată lumea e stelistă.

ADVERTISEMENT

„Am zis, bă, hai să fiu gicăcontra și să țin cu Dinamo”, a spus Cucu.