Life

Ce a spus Dani Oțil despre Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion

10.06.2020 | 18:41
Ce a spus Dani Otil despre Lidia Buble dupa despartirea de Razvan Simion
Cum a reacționat Dani Oțil când fostul iubit al actualei sale logodnice a apărut în platoul emisiunii pe care o prezintă Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a dat cărțile pe față și a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Lidia Buble, fosta iubită a colegului “matinal”, Răzvan Simion. De-a lungul timpului s-a scris că Oțil nu a prea avut-o la inimă pe artistă.

Ce a spus Dani Oțil despre Lidia Buble, fosta iubită a lui Răzvan Simion

În cei cinci ani de relație pe care i-au trăit Lidia Buble și Răzvan Simion, au tot apărut zvonuri conform cărora Dani Oțil nu o prea are la suflet pe artistă și, mai mult dct atât, elația de prietenie dintre el și Răzvan s-ar fi răcit odată cu apariția Lidiei în viața lor.

ADVERTISEMENT

Numic mai fals. Dani Oțil a vorbit deschis despre legătura specială pe care o are cu Răzvan Simion, dar și despre Lidia Buble, cu care s-a înțeles foarte bine încă de la începutul poveștii de iubire cu final nefericit, încheiată oficial chiar zilele trecute.

E ori o glumă, ori o prostie. Mă înțeleg foarte bine cu Lidia de la început. Îmi plac oamenii pozitivi. Ne știm de la gradiniță (n.r. Răzvan Simion). Nu cred că relația a ”evoluat”.

ADVERTISEMENT

Cred că ne bazăm unul pe altul exact ca atunci: necondiționat. Ne contrazicem, dar nu ne certăm. Suntem firi total diferite. Nu am împărțit niciodată bani sau fete! Poate ăsta e unul din secrete.

Razvan ar fi vărul ăla de aceeași vârstă cu care abia aștepți să împarți vacanța”, a spus Dani Oțil pentru evz.ro.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion a făcut anunțul

Chiar dacă relașia scârțâia încă de la începutul anului, anunțul oficial al despărțirii a fost făcut abia acum. Răzvan Simion a scris un mesaj emoționat pe facebook în care recunoștea că el și Lidia merg, de acum, pe drumuri diferite.

“Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

ADVERTISEMENT
De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat”, a scris matinalul.
Tags: