Life

Ce a spus Florin Călinescu despre Olivia Steer, la Românii au Talent. Glume cu Andi Moisescu

26.04.2021 | 23:06
Ce a spus Florin Calinescu despre Olivia Steer la Romanii au Talent Glume cu Andi Moisescu
ADVERTISEMENT

Ce a spus Florin Călinescu despre Olivia Steer, la Românii au Talent. El și Andi Moisescu au făcut glume pe seama regimului alimentar al femeii.

Florin Călinescu este de părere că nu este posibil să-ți menții tonusul printr-o alimentație bazată pe legume, fructe, plante și cereale. Juratul a explicat, glumind, că el crede că soția colegului său nu este cu adevărat raw-vegană.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu a intrat în jocul actorului, iar cei doi s-au amuzat strașic. El a precizat că o să-și verifice soția și va fi foarte atent la aceste aspecte.

Ce a spus Florin Călinescu despre Olivia Steer, la Românii au Talent. Glume cu Andi Moisescu

„Măi, Moisescu, eu m-am gândit foarte bine și când zici că Olivia pleacă între o oră și trei de acasă, nu cumva se duce la o shaormerie, la o ceva, nu?”, l-a întrebat Florin Călinescu pe colegul său de la masa juraților. Răspunsul acestuia a venit rapid.

ADVERTISEMENT

„Ia să îi pun un cip, să o verific pe GPS,” i-a spus Andi, în spirit de glumă. Actorul nu s-a oprit aici: „n-ai cum din clorofilă să stai în picioare. Eu zic că ea se duce cu o prietenă undeva și amândouă rad câte un vițel de la un cap la altul.”

Moisescu a precizat că nu știe ce face soția sa când este cu prietenele. „Ce crezi, e vreunul vegetarian? Sunt fripturi învelite în foi de salate, să creadă lumea că mănâncă cine știe ce.” a continuat Călinescu.

ADVERTISEMENT

„Eu știu, maestre, ce o face? O verific. O iau cu mine acolo ca să vedem ce zice,” i-a transmis soțul Oliviei Sterr. Această variantă i-a plăcut colegului său.

„Dar chiar du-o, ca să vină ospătarul la masă și să o întrebe: doamna Steer, ca de obicei? 14 chifteluțe și o jumătate de curcan. O friptură de 800 de grame?,” a conchis actorul.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când regimul alimentar al femeii devine subiect de glume pentru juratul de la „Românii au talent”. Acesta și-a mai adus aminte de obiceiurile Oliviei Steer când o concurentă a gătit în platoul emisiunii. El a menționat, înainte să o vadă pe aceasta, că vocea seamănă cu a soției lui Andi Moisescu și că le va prepara „momițe”, sugerând că nu știe să gătească.

ADVERTISEMENT