News

Ce a spus Florin Cîțu despre o posibilă demisie a lui Marius Budăi: „Să stăm mai puţin la televizor, să muncim mai mult”

Liderul Partidului Național Liberal a vorbit despre o posibilă demisie a lui Marius Budăi și a declarat că nu s-a discutat încă în coaliție despre acest lucru.
07.02.2022 | 11:57
Ce a spus Florin Citu despre o posibila demisie a lui Marius Budai Sa stam mai putin la televizor sa muncim mai mult
ADVERTISEMENT

Florin Cîțu a vorbit despre o posibilă demisie a ministrului muncii, Marius Budăi. Președintele PNL a refuzat să spună dacă partidul său vrea ca ministrul PSD să plece, dar a făcut niște aluzii referitoare la el.

Florin Cîțu, declarații despre o posibilă demisie a lui Marius Budăi

Astfel, liderul partidului liberal a spus că vor discuta despre subiectul plecării lui Marius Budăi în coaliție, dar a precizat că politicienii ar trebui să muncească mai mult și să petreacă mai puțin timp în aparițiile televizate, făcând aici referire chiar la ministrul muncii.

ADVERTISEMENT

”Îmi spun opiniile în interiorul coaliţiei”, a declarat Florin Cîțu în fața jurnaliștilor.

De asemenea, el a precizat că ceea ce îi interesează pe liberali, mai mult decât soarta lui Marius Budăi, este ca PNRR să fie implementat, precizând și că sunt 24 de jaloane care trebuie puse la punct până pe data de 31 martie.

ADVERTISEMENT

Liderul PNL a spus că „e important să stăm mai puţin la televizor şi să muncim mai mult”

Florin Cîțu a mai precizat că două dintre acestea, unele foarte importante, sunt chiar la ministerul condus de Marius Budăi, Ministerul Muncii.

“Pe noi ne interesează să implementăm PNRR. Aşteptăm, avem 24 de jaloane care trebuie făcute până la 31 martie, două sunt importante la Ministerul Muncii.

ADVERTISEMENT

E important să stăm mai puţin la televizor şi să muncim mai mult ca să avem mai mult randament.

Este un mesaj, în general, pentru toată lumea, mai mult sau mai puţin”, a afirmat Cîţu, înainte de şedinţa conducerii PNL.

ADVERTISEMENT

Liderul PNL a ținut să precizeze că, deocamdată, în interiorul coaliției nu s-a discutat despre acest subiect.

”Nu s-a discutat, eu  v-am spus doar că avem 24 de jaloane pe care trebuie să le facem, două sunt la Ministerul Muncii, vom vedea….

Termenul este 31 martie, avem timp să le facem”, a spus liderul PNL.

Conform Antena 3, liberalii își doresc ca Marius Budăi să plece deoarece el a susținut în repetate rânduri modificarea PNRR și majorarea pensiilor, lucru cu care aceștia nu sunt de acord, potrivit declarațiilor făcute de liderii PNL încă de când planul a fost adoptat.

De altfel, ministrul chiar spunea că așteaptă să înceapă discuțiile de la Bruxelles pentru a vorbit despre creșterea pensiilor, prin modificarea PNRR.

ADVERTISEMENT