Fotbal intern

Ce a spus Gigi Becali când a fost întrebat de un blat la Astra – FCSB. “Eu nu comentez tâmpenii!”

18.03.2019 | 00:03
Ce a spus Gigi Becali cand a fost intrebat de un blat la Astra  FCSB Eu nu comentez tampenii

Astra Giurgiu a fost învinsă pe teren propriu de FCSB, scor 0-2, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1 Betano, lucru care i-a făcut pe oamenii implicați în fotbal să susțină că ar putea să fi avut loc un blat între cele două echipe. Gigi Becali a vorbit despre documentul publicat de FANATIK, despre Harlem Gnohere și lupta pentru titlu.

Ce a spus Gigi Becali când a fost întrebat de un blat la Astra – FCSB

Întrebat în legătură cu posibilitatea ca la Astra – FCSB să fie blat, Gigi Becali a reacționat: “Nu comentez. Altceva? Eu nu comentez tâmpenii. Putem să vorbim despre lucuri serioase. Eu nu am treabă cu Astra, ci cu LPF. Eu am de recuperat un milion de euro de la Astra pentru Alibec, dar banii trebuie să îi iau de la Ligă. Ce e așa imoral? Am vândut un jucător și trebuie să iau banii într-un an. Ei aveau să îmi dea banii atunci, dar nu au vrut. E adevărat că pentru Stan au cerut 600.000 de euro, iar eu am dat 300.000 de euro și 300.000 le-am dat cu împrumut, dar banii tot de la Ligă îi iau. Nu am treabă cu ei pentru că am semnat în 3.

Nu mă mai întrebați de jucători pentru că nu îi mai critic. Haideți să vă spun eu cum stă treaba cu Gnohere. Și eu am văzut declarația lui Teja, dar nu știu când a făcut-o. Eu am discutat cu Mihai și el mi-a spus că o să joace cu Gnohere meciul ăsta. Mi-a spus asta în urmă cu 4-5 zile. A zis că și-a revenit, că e foarte bun la antrenament. Nu e nicio glumă. Eu știu ce a spus Teja la conferință, dar nu cred că a vrut să inducă în eroare adversarul. Pe cuvântul meu de onoare că eu știam de 4 zile că o să joace Gnohere. Nu știu de ce a spus asta. Ieri am vorbit cu Mihai și l-am întrebat de ce a declarat acel lucru despre Gnohere, dar a zis că a vorbit în general”, a spus Gigi Becali emisiunea Fotbal Club de la TV Digi Sport.

Ce spune Gigi Becali despre lupta la titlu

“Eu cred că a făcut foarte bine Teja că l-a scos pe Coman. Pe cuvântul meu de onoare că nu știu de ce Matei și Nedelcu nu au fost în lot. Nu pot să dictez și rezervele. Eu le-am zis că nu mă interesează ce fac, dar eu vreau să batem echipele astea mici: Viitorul, Astra și Sepsi. Nu cred că vor fi jocuri de culise. E o chestiune de nuanță. Nimeni nu ține cu mine și asta e periculos. Cel care nu ține cu mine nu o să dea totul atunci când joacă cu adversarul meu. Nici Astra nu ține cu mine, cu FCSB. Se poate ca toți din play-off să fie împotriva mea și eu să îi bat pe toți. Trebuie să o batem pe Craiova pentru că jucăm acasă. La primul eșec ne luăm gândul de la titlu. Trebuie să vedem realitatea, iar CFR Cluj este campioană la această oră.