Sporturi

Ce a spus Jelena Ostapenko după ce a fost învinsă de Şarapova la US Open 2018: “Totul s-a prăbușit în jurul meu!”

02.09.2018 | 18:17
Ce a spus Jelena Ostapenko dupa ce a fost invinsa de Sarapova la US Open 2018 Totul sa prabusit in jurul meu

Ce a spus Jelena Ostapenko după ce a fost învinsă de Şarapova la US Open 2018. Ce a spus letona după ce Şarapova a eliminat-o la US Open.

Campioana din 2017 de la Roland Garros, letona Jelena Ostapenko, a făcut un meci slab cu Maria Şarapova, 22 WTA, fiind eliminată sâmbătă de către rusoaică după un meci controlat clar de aceasta. Vezi toate detaliile despre meciurile de la US Open accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei de la Flushing Meadows.

Maria Şarapova s-a impus în turul al treilea în faţa letonei fără emoţii, în minimul de seturi, scor 6-3, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră şi 24 de minute de joc. Jelena Ostapenko nu a trecut niciodată de turul al treilea la ultimul turneu de Grand Slam al anului, 2017 şi 2018 fiind anii în care a obţinut cele mai bune rezultate la New York, turul trei. Totul despre turneul de la Flushing Meadows.

Ce a spus Jelena Ostapenko după ce a fost învinsă de Şarapova la US Open 2018

Mesajul letonei Ostapenko după ce Şarapova e eliminat-o la Flushing Meadows. “Înainte de meci, totul era în regulă. Am intrat pe teren şi am făcut un prim game bun. Apoi, totul s-a prăbuşit în jurul meu. Am făcut mult prea multe erori neforţate şi pur şi simplu nu a fost ziua mea. Am câştigat două meciuri dificile aici şi sunt şi lucruri pozitive pe care pot să le iau după acest turneu. Astăzi nu am evoluat aşa cum îmi doream, dar voi munci mai mult şi sper ca data viitoare să am mai mult succes”, a  explicat letona la conferinţa de presa de după joc.

Şarapova ajunge astfel în optimile de finală la New York, acolo unde va da piept cu Carla Suarez Navarro din Spania, favorita 30 la Flushing Meadows. Anul trecut, multipla campioană de Grand Slam o elimina în primul tur pe Simona Halep la US Open. Ostapenko se află în clasamentul LIVE WTA pe locul 8, într-o urcare de două poziţii. În aceeaşi noapte la US Open, a avut loc o altă mare surpriză, Petra Kvitova fiind eliminată de Aryna Sabalenka.

Maria Şarapova, coşmarul Simonei Halep de la US Open 2018

Simona Halep a fost eliminată de Kaia Kanepi, locul 44 WTA, cu scorul 2-6, 4-6 după o oră şi 17 minute de joc. Simona a intrat în istoria turneului din Statele Unite ale Americii, devenind primul cap de serie numărul unu din istoria competiției care e eliminată în primul tur. Pentru al doilea an consecutiv, Simona Halep este eliminată în primul tur la US Open. În 2017 ceda în fața Mariei Şarapova, cea care revenea după suspendarea pentru dopaj.

Pe de altă parte, tocmai acel rezultat nefast de anul trecut o ajută acum pe Simona Halep. Cum nu avea puncte de apărat, românca își va păstra prima poziție și după Flushing Meadows, ultimul turneu de Grand Slam al anului. În 2017 ceda în fața Mariei Sharapova, cea care revenea după suspendarea pentru dopaj. Pe de altă parte, tocmai acel rezultat nefast de anul trecut o ajută acum pe Simona Halep. Cum nu avea puncte de apărat, românca își va păstra prima poziție și după Flushing Meadows, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Tags: