Fotbal international

Ce a spus Jose Mourinho despre numirea lui Zinedine Zidane la Real Madrid. Reacție de The Special One

15.03.2019 | 14:10
Ce a spus Jose Mourinho despre numirea lui Zinedine Zidane la Real Madrid Reactie de The Special One

Jose Mourinho, marele favorit la banca galacticilor, a spus că decizia de a fi numit ca antrenor la Real Madrid Zinedine Zidane i se pare una excelentă și care poate aduce multe beneficii echipei de pe Santiago Bernabeu. Calderon, fostul președinte al Realului, înainte de Florentino Perez, era absolut convins că lusitanul va reveni la Madrid, acolo unde mai antrenase între 2010-2013, dar că eșecul lui Mourinho s-a datorat nu valorii inferioare a lusitanului față de francez, ci opoziției vehemente a vestiarului și a altor membri din conducerea clubului.

Jose Mourinho despre Zinedine Zidane. Ce mega salariu va avea francezul la Real Madrid

Jose Mourinho a vorbit însă în termeni extrem de elogioși despre revenirea lui Zinedine Zidane la numai nouă luni după ce părăsise corabia los merengues. El a declarat în cadrul uneia dintre cele mai populare emisiuni din Spania, El Chiringuito, că “Zidane este omul perfect, care își poate arăta bravura și să aibă mare succes cu un nou proiect și că îi urează mult succes.”

Zinedine Zidane a fost convins de Florentino Perez să revină și ca urmare a faptului că președintele clubului i-a făcut un salariu anual, până în 2022, aproape dublu de  ceea ce a câștigat în primul mandat. Zidane a avut 7 milioane euro până la plecare, iar acum va avea 12 milioane net pentru fiecare an de contract. Și acest aspect financiar a avut importanța lui, în mod cert.

Zinedine Zidane a fost contrcandidatul lui Jose Mourinho la banca Realului, dar portughezul nu a fost dorit de jucători
Zinedine Zidane a fost contrcandidatul lui Jose Mourinho la banca Realului, dar portughezul nu a fost dorit de jucători

Zidane îl preferă pe Fekir în locul lui Neymar! Oferta pentru Eden Hazard este gata

Zinedine Zidane nu îl vrea pe brazilianul Neymar, deși Florentino Perez este înnebunit după brazilian. Zidane nu este fanul acestor transferuri megalitice, de peste 200 de milioane euro. În locul lui Neymar el îl dorește și probabil că îl va avea din vară, pe starul lui Lyon, Nabil Fekir, cel care trebuia să facă parte din vara trecută din lotul lui Liverpool, dar existența unor probleme medicale a anulat transferul.

La cerințele lui Zidane Real Madrid a făcut deja o ofertă de 85 de milioane de euro lui Chelsea pentru starul belgian Eden Hazard, vedeta londonezilor și este destul de probabil că, deși au interdicție la transferuri pentru un an, londonezii vor accepta, dar cel mai probabil la o sumă care măcar să fie aproape de suta de milioane, dacă nu cumva aceasta.