Life

Ce a spus Kate Middleton despre fetița recent născută de Meghan Markle. Ducesa a fost extrem de sinceră

Kate Middleton a vorbit despre fetița pe care Meghan Markle, soția cumnatului ei, a adus-o recent pe lume.
15.06.2021 | 18:30
Ce a spus Kate Middleton despre fetita recent nascuta de Meghan Markle Ducesa a fost extrem de sincera
ADVERTISEMENT

Ducesa Kate Middleton a transmis câteva cuvinte opiniei publice despre evenimentul fericit din viața cumnatului ei, fostul prinț Harry.

Soția Prințului William nu obișnuiește să vorbească despre familia lui Meghan Markle, cu care nu ar avea o relație tocmai bună. Acum a avut cuvinte frumoase de spus, semn că se încearcă îngroparea securii războiului dintre cele două.

ADVERTISEMENT

Se pare că ducesa de Cambridge a vrut să dărâme acest mit cu cel mai nou mesaj pe care l-a adresat familiei lui Harry, care s-a mărit recent.

Kate Middleton abia așteaptă să o vadă pe fetița lui Meghan Markle și a lui Harry

Kate a participat la un eveniment organizat cu ocazia G7 împreună cu Jill Biden, prima doamnă a Americii și soțul ei, William.

ADVERTISEMENT

La conferința de presă respectivă, Kate a primit tot felul de întrebări. Când a fost întrebată despre nepoțica ei nu s-a simțit deloc incomodă. Dimpotrivă. A surprins pe toată lumea cu naturalețea și sinceritatea ei, scrie revista Lecturas.

Ducesa a spus că abia așteaptă să o vadă pe Lilibet Diana. „Îi doresc tot binele din lume. Nu mai am răbdare să o cunosc. Încă nu am reușit să o văd. Sper să fie cât de curând momentul”, este răspunsul surprinzător pe care Kate Middleton l-a dat jurnaliștilor curioși.

ADVERTISEMENT

Venirea pe lume al celui de-al doilea copil al lui Harry, de data aceasta o fetiță, pare să reunească familiile după schisma produsă odată cu ieșirea din Casa Regală a foștilor duci de Sussex.

Va aduce bebelușa pacea între membrii Casei Regale?

Scandalurile s-au ținut lanț de cele două familii după ce Meghan Markle și Harry s-au mutat în Canada, iar apoi în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiesc și acum.

ADVERTISEMENT

Meghan a declarat în luna martie, într-un interviu exploziv pentru Oprah Winfrey că a fost victima rasismului când locuia în Anglia. Aceasta a arătat cu degetul către angajați ai Casei Regale. Regina Elisabeta s-a delimitat imediat de această poveste.

Markle a spus că s-a gândit la cele mai negre scenarii. A dezvăluit că a suferit foarte mult în timpul scurt în care și-a exercitat sarcinile de ducesă de Sussex.

Lucrurile încep să revină la normal între cele două familii. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă micuța Lilibet va reuși să le împace cu adevărat pe Regină și Meghan în viitorul apropiat. Mulți cred că totul este doar de fațadă.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT