Life

Ce a spus Lidia Buble despre Răzvan Simion, înainte ca prezentatorul să-i ceară mâna actualei iubite: „Îl iubesc”

Lidia Buble a făcut câteva mărturisiri emoționante despre Răzvan Simion, înainte ca acesta s-o ceară pe Daliana Răducanu.
03.01.2023 | 14:34
Ce a spus Lidia Buble despre Razvan Simion inainte ca prezentatorul sai ceara mana actualei iubite Il iubesc
Lidia Buble, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

La scurt timp înainte ca Răzvan Simion să o ceară în căsătorie pe iubita sa, Daliana Răducanu, și aceasta să accepte, Lidia Buble, fosta parteneră a matinalului de la Antena 1 a vorbit despre relația pe care a avut-o cu acesta.

Lidia Buble, despre Răzvan Simion: „Îl iubesc, dar într-un mod diferit”

Cântăreața pe care publicul a avut ocazia să o vadă în cele mai neobișnuite ipostaze la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a recunoscut că sentimentele ei pentru Răzvan nu aveau cum să dispară. Artista a spus că îl iubește și astăzi, doar că e vorba despre o altfel de iubire.

ADVERTISEMENT

„Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Cel puțin așa am simțit eu, așa cred.

N-a fost ușor, dar cred între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc. Îl iubesc, dar într-un mod diferit. Nu mai am fluturi în stomac”, a mărturisit recent Lidia Buble.

ADVERTISEMENT

Lidia a mai completat precizând că a avut foarte multe lucruri de învățat de Răzvan, iar pentru unele dintre ele va fi recunoscătoare până la sfârșitul vieții sale.

Cântăreața a învățat enorm de la Răzvan

Printre cunoștințele cu care s-a îmbogățit în urma poveștii trăite cu Răzvan Simion se numără inclusiv cele legate de muzică. Lidia a avut surprinderea să afle cât de multe știe prezentatorul de la Antenă despre meseria ei.

ADVERTISEMENT

„Omul de la care am învățat cele mai multe pe toate planurile a fost Răzvan. El m-a învățat și foarte multă muzică, pentru că știe multă muzică, deși este prezentator TV.

M-a învățat foarte multă muzică și nu numai. Are gusturi rafinate. Artista pe care o îndrăgesc cel mai mult și pe care regret că nu am cunoscut-o și auzit-o live este Laura Stoica. Este artistul meu de suflet”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT