Life

Ce a spus logodnicul Elenei Marin despre eliminarea faimoasei de la Survivor România: „187 de zile în care…”

Logodnicul Elenei Marin a avut prima reacție după eliminarea faimoasei de la Survivor România.
09.07.2021 | 10:41
Ce a spus logodnicul Elenei Marin despre eliminarea faimoasei de la Survivor Romania 187 de zile in care
ADVERTISEMENT

Logodnicul Elenei Marin a avut prima reacție după ce iubita sa a fost eliminată din cadrul emisiunii Survivor România 2021.

Logodnicul Elenei Marin, prima reacție după eliminarea faimoasei

Tânărul nu este supărat pentru faptul că viitoarea sa soție a părăsit competiția din Republica Dominicană și a arătat faptul că este foarte mândru de ea.

ADVERTISEMENT

Astfel, într-o postare făcută pe contul tău de Instagram, el a mărturisit cât de mult o iubește pe partenera sa de viață și a dezvăluit că este foarte mândru atât de ea, cât și de parcursul pe care l-a avut în această competiție, chiar dacă Elena Marin a fost eliminată în prima semifinală.

De asemenea, Andrei a declarat că se înclină în fata tăriei pe care avut-o partenera sa pentru a participa la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

 „Mândru de tine!!! Mândru de parcursul tău! Mândru de sufletul tău! 187 de zile în care ai luptat și te-ai autodepășit!

Te iubesc enorm și mă înclin! Felicitări!”, a fost postarea făcută de logodnicul Elenei Marin, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Elena Marin a părăsit Survivor România în semifinale

Elena Marin a părăsit Survivor, după ce a primit cele mai puține voturi din partea oamenilor de acasă și a trebuit să plece din Republica Dominicană.

Ea s-a arătat frustrată de faptul că ajuns atât de departe în competiție și nu a reușit să treacă și acest ultim pas pentru a ajunge în finală. Ea ținut, totodată, să le mulțumească tuturor celor de la Survivor România, inclusiv echipei de producție.

ADVERTISEMENT

„Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut. Mulțumesc Survivor pentru șansa pe care mi-au oferit-o, că de fiecare dată ne-ați susținut în mod egal.

Ați fost ca un tătic pentru noi, mulțumesc producției, oamenilor care și-au desfășurat munca cot la cot cu noi și au trăit în aceleași condiții, departe de familii.  A fost un proiect unic, pe care nu-l voi uita niciodată”, a spus aceasta, la plecare.

Cum s-au cunoscut Elena Marin și iubitul ei

Elena Marin și iubitul ei s-au cunoscut pe vremea când aceasta era asistentă TV la emisiunea Răi da’ buni a lui Mihai Morar. Și acesta lucra în cadrul acelui trust de presă și ei se întâlneau des la serviciu.

ADVERTISEMENT
Tags: