News

Ce a spus pasagerul de pe „locul mortului”, în accidentul din Tulcea filmat chiar din interiorul mașinii! „Băi, ăștia care nu aveți inimă, stați pe dreapta”. Video

12.08.2019 | 11:49
Accidentul a fost transmis în direct pe Facebook. Sursa foto - IPJ Tulcea

FANATIK îți prezintă ce a spus pasagerul de pe „locul mortului”, în accidentul din Tulcea filmat chiar din interiorul mașinii! Astfel, scene incredibile au fost transmise în direct pe Facebook, în timp ce șoferul gonea către moarte. Înaintea impactului devastator, cel din dreapta e auzit cum spune: ”Care nu aveți inimă, stați pe dreapta”. Din păcate, la doar câteva secunde distanță, mașina a intrat într-o curte, unde a lovit 4 persoane. Un copil de 3 ani și alte două femei au murit.

Ce a spus pasagerul de pe „locul mortului”, în accidentul din Tulcea filmat chiar din interiorul mașinii!

De altfel, pe imagini se vede cum pasagerul din dreapta din mașina decapotabilă care a făcut accidentul mortal de la Văcăreni, Tulcea, e foarte agitat în transmisia Live, până la momentul impactului. Pe începutul filmării, bărbatul se arată foarte încântat că pornește într-o cursă în mare viteză. ”Băi, ăștia care nu aveți inimă, stați pe dreapta!” spune acesta mai mult decât entuziasmat.

În timp ce mașina înaintează cu o viteză amețitoare, individul râde și se întoarce în câteva rânduri către pasagerul din spate, care filmează. Nu se termină aici pentru că pasagerul din dreapta îl șicanează de mai multe ori pe șoferul mașinii. La aproximativ două minute de la startul filmării, șoferul de 39 de ani pierde controlul, mașina iese de pe drum și intră într-o curte, unde lovește 4 oameni.

Trei oameni au fost omorâți în urma accidentului

Un copil de 3 ani și o femeie de 79 de ani din curte au murit pe loc, în timp ce celelalte 2 persoane au fost rănite. La puține momente și a treia persoană, o femeie însărcinată, a încetat din viață. Pasagerul din dreapta și celălalt din spate, cel care a transmis live, au fost, de asemenea, răniți grav. De remarcat că șoferul mașinii, un tânăr din Luncavița, a fugit de la locul accidentului și a fost prins de polițiștii din Tulcea. Bărbatul era băut.

Martorii spun că șoferul a accelerat puternic BMW-ul până ce acesta a atins o viteză de peste 150 de km/h. Conform oamenilor din sat, tinerii se plimbau de câteva zeci de minute cu mașina prin localitate, circulând cu viteză mare.