News

Ce a spus Valeriu Gheorghiță la un an de la debutul campaniei de vaccinare! Ce crede despre dezinformare și scepticism

Ce a spus Valeriu Gheorghiță la un an de la debutul campaniei de vaccinare! Ce crede despre dezinformare și scepticism și mai ales cum pot fi învinse acestea
27.12.2021 | 19:42
Ce a spus Valeriu Gheorghita la un an de la debutul campaniei de vaccinare Ce crede despre dezinformare si scepticism
ADVERTISEMENT

A trecut un an de zile de la debutul campaniei de vaccinare în România și coordonatorul Valeriu Gheorghiță nu a ezitat să transmită un mesaj oamenilor.

Acesta a explicat că fiecare persoană care a ales să se vaccineze a reprezentat un pas în plus către normalitate, una pe care o așteptăm cu toții.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Valeriu Gheorghiță la un an de la debutul campaniei de vaccinare în românia!

„Astăzi se împlinește 1 an de când în România a demarat campania de vaccinare împotriva COVID-19, în tandem cu restul țărilor din Uniunea Europeană!

Ziua de 27 decembrie 2020 a reprezentat un prim pas către atât de așteptata revenire la normalitate.

ADVERTISEMENT

Pentru mulți dintre noi a reprezentat speranța că împreună, prin vaccinare, putem învinge această pandemie. Greul de abia atunci începea”, a spus Valeriu Gheorghiță.

De asemenea, coordonatorul campaniei de vaccinare spune că urmat o perioadă plină de provocări logistice, medicale, și mai ales de comunicare.

ADVERTISEMENT

„Au fost și momente pline de satisfacție profesională atunci când procesul de vaccinare a devenit operațional și etapă cu etapă toți cei care au dorit să se vaccineze au putut face acest lucru.

Fiecare persoană care a ales să se vaccineze ne-a motivat și a reprezentat pentru noi un pas înainte, un pas către normalitate”, a mai zis coordonatorul campaniei de vaccinare.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că după un an de zile, în România au fost administrate peste 15.749.303 de doze de vaccin și au fost vaccinate peste 7.918.813 de persoane cu cel puțin o doză.

De asemenea, peste 7.781.563 de persoane au primit schemă completă și peste 1.960.336 de persoane sunt vaccinate cu doza de booster.

„Continui să sper că doar prin empatie, onestitate, dialog și comunicare, prin găsirea acelui obiectiv comun care să ne reprezinte, putem combate dezinformarea, ezitarea, scepticismul și neîncrederea! Să avem un an mai bun și să rămânem responsabili și solidari pentru sănătate!”, a mai transmis Valeriu Gheorghiță

ADVERTISEMENT