Life

Ce a supărat-o pe soția lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu, ieșire dură pe rețelele de socializare. “Nu ne mai facem bine”

Gabriela Prisăcariu s-a arătat deranjată de articolele pe care le-a citit la scurt timp după ce a ieșit în club. Soția lui Dani Oțil era însoțită de câteva prietene apropiate.
14.04.2022 | 09:09
Ce a suparato pe sotia lui Dani Otil Gabriela Prisacariu iesire dura pe retelele de socializare Nu ne mai facem bine
Gabriela Prisăcariu, deranjată de articolele din presă. Ce le-a spus soția lui Dani Oțil fanilor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Modelul a spus ce a supărat-o. Frumoasa blondină a avut o ieșire dură pe rețelele de socializare, după ce a descoperit câteva articole în care partenerul de viață era comparat cu o bonă, în timp ce vedeta se distra în oraș.

Gabriela Prisăcariu, deranjată de articolele din presă. Ce le-a spus soția lui Dani Oțil fanilor

Gabriela Prisăcariu nu poate înțelege de ce Dani Oțil este tot timpul numit ”micuțul prezentator”. În plus, modelul nu vede nimic în greșit în timpul petrecut de un tată cu propriul copil, în timp ce mama ia o mică pauză.

ADVERTISEMENT

Blondina nu este deloc de acord cu mentalitatea oamenilor, punctând faptul că niciodată nu se scrie despre momentele în care prezentatorul merge la curse și ea stă acasă cu cel mic, venit pe lume toamna trecută.

„Nu ne mai salvează nimeni și nimic! Citesc astăzi un articol cum că am ieșit în club, în timp ce «micuțul prezentator», credeți-mă, nu este micuț deloc, dacă mă înțelegeți ce zic, a stat «bonă» și foarte ironic spus.

ADVERTISEMENT

Unu, ce e greșit în a sta tatăl cu copilul în timp ce mama, nu știu, muncește sau iese, pur și simplu, să se distreze. În plus, nu am văzut niciun articol în care să scrie «Dani a fost la curse, în timp ce Gabriela a stat acasă bonă».

De ce? Ce e asta? Discriminare sau ce? Nu ne mai facem bine deloc”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu în fața fanilor de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil, moment special cu fiul său, Luca

Ulterior, soția lui Dani Oțil a distribuit mai multe filmări în care vedeta de la Antena 1 petrece câteva clipe cu fiul său, Luca Tiago. Moderatorul de la Neatza își ține copilul în brațe și îi cântă o melodie în limba engleză.

Cel mai probabil prezentatorul încearcă să-l adormă pe cel mic, după care este topit de când Gabriela Prisăcariu a devenit mamă pentru prima oară.

ADVERTISEMENT